Politicienii români se întrec în declaraţii penibile

laughing out loud

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Politicienii români se întrec în declaraţii penibile, ca reacţie la afirmaţiile iresponsabile făcute de vicepremierul rus Dmitri Rogozin, atunci când acesta a spus că ne va vizita ţara la bordul unui bombardier.

Primul a fost chiar preşedintele ţării, Traian Băsescu, acesta spunând că: “Trebuie să aflăm câtă vodcă a consumat Rogozin înainte să facă aceste declaraţii”.

A urmat Ponta cu: “Lucrurile puteau degenera, puteam să cerem avioanelor de vânătoare româneşti să ia o decizie”.

Şi cireaşa pe tort a fost pusă de europarlamentarul Cristian Preda: “Dacă vii cu bombardierul, te doborâm!”

Prin comparaţie, purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat american, Jen Psaki, a catalogat afirmaţiile lui Dmitri Rogozin, drept “retorică inflamatoare”.

Iată diferenţa dintre declaraţiile unor politicieni iresponsabili, care ne pun siguranţa naţională în pericol şi cea a unui diplomat de carieră.

Evident, Dmitri Rogozin merita un răspuns dur, pe care l-a şi primit din partea românilor care au comentat pe paginile acestuia de pe reţelele de socializare, deoarece nu poţi să ne ameninţi ţara şi să crezi că noi nu-ţi vom spune nimic, însă te-ai aştepta la mai multă moderaţie, la o alegere foarte atentă a cuvintelor, din partea celor care au funcţii oficiale şi nu la nişte replici de bodegă.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *