Poza zilei: cea mai frumoasă fată din România

Nu doar că este cea mai frumoasă fată din România, însă are şi o naturaleţe de neegalat, aşa că trebuia să o pozez. Nu-mi puteam lua privirea de la ochii ei albaştri, atât de albaştri, încât m-au făcut să mă pierd în ei şi să spun un tremurat “Îmi dai voie să-ţi fac o poză?”. Întrebarea a făcut-o să zâmbească subtil, acel zâmbet uşor nevinovat, timid, însă care în spatele său ascunde o persoană inteligentă.

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Dacă la început aveam o stare de nervozitate dată de posibila întrebare, acum aceasta se accentuase în aşteptarea răspunsului. Oare ar fi posibil ca o astfel de fată frumoasă, cea mai frumoasă fată din România, să-mi refuze acest privilegiu de-ai mai putea vedea pentru încă o dată chipul angelic, frumos completat de acei doi ochi scăldaţi de valurile oceanului? Era posibil să se întâmple acest lucru, aşa că incertitudinea pusese stăpânire pe mine. Acea durată de timp dintre întrebarea mea şi răspunsul ei, mi s-a părut o veşnicie, deşi ea fusese doar de câteva secunde.

Răspunsul a fost, din fericire, afirmativ. Cea mai frumoasă fată din România îmi dăduse dreptul de a o fotografia şi eram tare fericit. Atât de fericit, încât aproape că am uitat cum se porneşte aparatul foto. Era şi greu să-ţi mai aminteşti ceva, când doi ochi curioşi te priveau, iar părul ei lung şi de un blond strălucitor, parcă aştepta şi el să fie imortalizat.

Într-un final, am reuşit să fac poza şi am spus să o împart cu voi, cei care îmi citiţi blogul în fiecare zi, pentru că o astfel de poză a uneia dintre cele mai frumoase fete din România, cea mai frumoasă, din punctul meu de vedere, nu putea fi ţinută doar pentru mine, fiindcă aş fi fost din cale afară de egoist. O astfel de fată frumoasă trebuia a fi văzută de către mai multă lume, pentru a veni în completarea celor scrise mai sus, care nu ar mai avea prea mare valoare fără imaginea ei. O fotografie care a ieşit perfect, deşi nu de multe ori mi se întâmplă asta. Nu avea cum să iasă altfel, mai ales că am pus multă pasiune în realizarea ei.

PS: poza de mai jos este protejată cu pluginul WordPress “Hide My Face” şi poate fi văzută doar de către cei care mi-au vizitat blogul de suficient de multe ori.

cea mai frumoasa fata romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *