Poza zilei: Creative Fest

Poza zilei: Creative Fest

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Ieri am fost la Creative Fest, spectacol de cultură şi artă urbană, aflat la prima sa ediţie. Ca de obicei, v-am adus de acolo atât poze, cât şi videoclipuri. Din păcate, nu am apucat să editez decât o mică parte din ceea ce am filmat şi fotografiat, însă sper să vă placă.

Pentru început, am unit mai multe videoclipuri unde puteţi vedea un frumos dans latino, interpretat de către Irina Baron şi Alin Tudorie, după care puteţi urmări o mică mostră de street dancing, ca mai apoi să staţi cu sufletul la gură, atunci când băieţii care se pricep cel mai bine la urban biking, pun în “pericol” integritatea corporală a curajoşilor spectatori.

Creative Fest

Creative Fest – Irina Baron şi Alin Tudorie, cei doi dansatori minunaţi, pe care i-aţi putut vedea la începutul videoclipului de mai sus.

Creative Fest - Irina Baron & Alin Tudorie

Andreea, una dintre dansatoarele stradale pe care aţi putut-o vedea în cea de a doua parte a videoclipului @ Creative Fest.

Creative Fest Andreea street dance

Clara @ Creative Fest

Creative Fest Clara

Înainte @ Creative Fest

Creative Fest arta urbana inainte

După @ Creative Fest

Creative Fest arta urbana dupaCreative Fest Bucharest paint

Nu este TV, este ZU TV @ Creative Fest.

Creative Fest ZU TvCreative Fest artist deseneCreative Fest desene mistoCreative Fest desen masinaCreative Fest remixuri culturaleCreative Fest in oglindaCreative Fest prezentatorCreative Fest  I love to danceCreative Fest  street dancingCreative Fest street dancingCreative Fest street dancingCreative Fest RedBull carCreative Fest scena

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *