Poza zilei: guma Turbo

Avantajul de a afla prin preajma unui nepoţel neastâmpărat, pus mai mereu pe prostioare, este că, din când în când, acesta îţi mai aduce minte de copilăria ta, când şi tu făceai la fel de multe boacăne. Atunci când mi-a spus “Adi, vrei o gumă Turbo?” m-am gândit că nu am auzit eu bine, pentru că nu credeam că mai există aşa ceva.

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Acea gumă Turbo a copilăriei mele? Habar nu am dacă este vorba de acelaşi producător, însă gustul este la fel de aiurea precum al celor din trecut. Bine, nimeni nu cumpăra înainte astfel de gume pentru gust, pentru că nu era ceva tocmai de senzaţie, mai ales că de multe ori erau şi atât de tari, încât îţi puteai rupe dinţii cu uşurinţă, ci pentru că ele conţineau “suprize” Acele surprize erau la mare căutare printre copii, existând adevărate negocieri pentru ele.

În astfel de gume tari şi dulci pentru circa cinci secunde, aşa cum era Turbo, găseai surprize atât cu maşini, cât şi cu fotbalişti. Nu erai copil dacă nu aveai multe surprize cu Ruud Gullit, Marco van Basten şi Frank Rijkaard.

Turboamintiri…

guma turbo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *