Prea multe piedici si prea multe strigate de ajutor

Prea multe piedici si prea multe strigate de ajutor

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Oamenilor le place sa creada despre ei ca sunt ambitiosi, insa, chiar daca se intampla sa fie asa, acestia se lovesc de multe piedici si atunci incearca sa strige dupa ajutor. Cu totii avem orgoliul nostru si nu ne place sa acceptam ajutor din partea altora, fiindca suntem niste persoane ambitioase si incercam din toate puterile noastre sa ne descurcam singuri.

Am incercat sa ne descurcam singuri si ieri, incercam sa ne descurcam singuri si astazi, vom incerca sa ne descurcam singuri si maine. Si tot asa, pana ajung sa treaca multi ani de zile si sa ne dam seama ca nu am realizat nimic. Anii trec, la fel si tineretea noastra, ajungand, intr-un final, sa realizam ca ne-am irosit viata si chiar daca am incercat, nu am dus la capat nimic, planurile noastre nu au avut nicio finalitate. Cine iti garanteaza faptul ca vei reusi in aceasta viata?

Nimeni! Nimeni nu iti poate spune ca daca esti ambitios, de maine vei putea sa ai tot ceea ce iti doresti. Nici macar peste un an sau peste cinci ani de zile. Sunt multe cazurile in care ne tot chinuim sa realizam si noi ceva in viata, pentru a nu trece doar precum niste gaste prin ea, insa ne lovim de tot felul de piedici, unele puse de altii, altele puse de destin, insa sunt cazuri cand chiar noi nu ne dorim cu adevarat sa realizam ceva, chiar daca depunem toate eforturile.

Intre a te zbate sa faci ceva si a iti dori cu adevarat acel lucru, este o diferenta mare. Insa, hai sa spunem ca ne si dorim cu adevarat un lucru si ca depunem toate eforturile pentru a-l realiza si tot nu reusim. Sunt extrem de dese si aceste cazuri in vietilor oamenilor. Atunci cand te uiti in spate si realizezi ca nu ai lasat nimic dupa tine, ca nu ai reusit sa faci nimic pana acum, te cuprinde o tristete mare si in interiorul tau poti auzi un strigat de ajutor catre ceilalti.

Cand tu nu reusesti sa faci nimic, ti-ai dori din tot sufletul tau sa fie cineva acolo, pentru tine, in ideea de a te ajuta sa iesi din mocirla in care ai intrat, desi tu nu este cel mai vinovat pentru o astfel de situatie neplacuta. Sunt oameni norocosi, care daca au avut parte de piedici in viata, atunci cand striga dupa ajutor sunt auziti de catre familia lor, de catre familii sau chiar si de catre persoane total straine, unele care nu ii cunosc deloc.

Insa sunt situatii si cand exista unii oameni care s-au lovit numai de piedici in viata si pe ale caror strigate de ajutor nu le aude nimeni, oricat de date ar tipa acestia. Cateodata, acele tipete sunt doar in interiorul nostru, pentru ca mandria nu ne lasa sa cerem ajutorul nimanui, insa, cu alte ocazii, chiar si cand solicitam ajutorul cuiva, suntem loviti de refuz.

Si atunci, cand nu exista nimeni care sa iti ofere o mana de ajutor, desi tu ai nevoie cu disperare de asa ceva, ce te faci? Nu poti decat sa speri ca maine va fi mai bine, chiar daca aceasta speranta se poate narui odata cu viata ta. Speranta se poatre transforma in ceva bun chiar maine, insa poate ramane doar la stadiu de speranta toata viata ta. Si atunci te apuca iar tristetea si te gandesti ca ai trait degeaba pe pamant, un pamant care pentru unii a fost plin cu de toate, iar pentru altii nu a avut nimic de oferit.

Va doresc sa fiti niste oameni impliniti din toate punctele de vedere!

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *