Europa League: Astra – Slovan Liberec: 3-0 / Dinamo Minsk – C.F.R Cluj: 1-0 / Petrolul – Viktoria Plzen: 1-1

indicator giurgiu ploiesti

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Un rezultat foarte bun, cel al formaţiei Astra Giurgiu şi două mai puţin reuşite, C.F.R Cluj şi Petrolul.

Miercuri, atunci când am pronosticat corect ceea ce se va întâmpla în cazul Petrolului şi al Astrei Giurgiu, nu am inclus şi C.F.R în biletul zilei, fiindcă mă aşteptam la un deznodământ mai puţin favorabil lor, mai ales că văzusem şi ceea ce se întâmplase în turul doi al preliminariilor Europa League, în meciul acestora cu sârbii de la Jagodina.

Astra – Slovan Liberec: 3-0

Astra câştigă la scor acest meci, neprimind gol şi este ca şi calificată în play-off-ul Europa League. Slovan Liberec a pierdut la scor de neprezentare şi nu văd ce ar mai putea face în returul din Cehia, pentru a merge mai departe.

Nu am putut urmări meciul, acesta nefiind televizat, ci putând fi “vizionat” ca pe timpuri, la Radio România Actualităţi.

Din statistici, văd că Astra a deschis destul de repede scorul, în minutul 4 al întâlnirii, prin Kehinde Fatai, 1-0 pentru ai noştri fiind scorul la pauză.

În repriza a doua, tot Kehinde Fatai a mai înscris de două ori, în minutele 74 şi 81.

Dinamo Minsk – C.F.R Cluj: 1-0

Dinamo Minsk a câştigat şi a luat o opţiune serioasă pentru calificarea în play-off-ul Europa League. Clujenii nu au reuşit să înscrie în deplasare şi vor avea o misiune extrem de dificilă în returul din România.

Prima repriză nu a fost una spectaculoasă şi s-a încheiat la egalitate, scor 0-0. C.F.R Cluj a dat impresia că a mers în Belarus pentru a scoate un scor alb şi cel puţin în prima parte a jocului îi ieşise tactica.

Din păcate, Dinamo Minsk a reuşit să înscrie în partea secundă, prin Nenad Adamovici, în minutul 54, stabilind scorul final, Dinamo Minsk – C.F.R Cluj: 1-0.

Chiar dacă a piedut, C.F.R păstrează încă şanse de calificare, aşa că orice este posibil în returul din România.

Petrolul – Viktoria Plzen: 1-1

Petrolul s-a văzut egalat în minutele de prelungire ale partidei şi a scăpat printre degete o victorie bună, în vederea returului din Cehia. În aceste condiţii, Viktoria Plzen are prima şansă de a se califica în play-off-ul Europa League.

Prima repriză, ca de altfel întreaga partidă, a fost una plăcută, ambele echipe având jucători tehnici care au prestat un joc deschis. Chiar dacă prima parte a întâlnirii s-a terminat cu un scor alb, nu pot spune că nu am savurat cele 45 de minute în care am văzut ocazii la ambele porţi, driblinguri şi două formaţii care luptau pentru a câştiga.

În a doua repriză, Adrian Mutu a fost huiduit de o parte a spectatorilor, atunci când a dat câteva pase mai puţin reuşite, exact cum se întâmpla şi în cazul favoritului meu de la Steaua, Cristi Tănase. Se pare că a devenit o obişnuinţă a unora dintre suporterii noştri, să-i huiduie pe cei mai tehnici şi valoroşi fotbalişti români, la prima mică greşeală a acestora.

Adrian Mutu a fost cel care a înscris singurul gol al ploieştenilor, în minutul 76. Cehii au reuşit să egaleze în minutul 91, prin Daniel Kolář.

Nu pot spune decât atât: păcat! Mare păcat!

Petrolul pleca în Cehia cu o bună şansă de a se califica în play-off, însă după acest 1-1, şansele sunt unele destul de mici, mai ales că formaţiile sunt de valori apropiate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *