Preliminarii Europa League: Flamurtari – Petrolul: 1-3 şi Jagodina – CFR Cluj: 0-1

steag invingator

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Preliminarii Europa League:

Flamurtari – Petrolul: 1-3

Petrolul câştigă, aşa cum am pronosticat şi se califică în turul 3 al preliminariilor Europa League, acolo unde va întâlni un adversar mult mai dificil, pe Viktoria Plzeň.

Meciul a fost unul bunicel, ambele echipe jucând un fotbal destul de deschis, chiar dacă în prima parte a meciului Petrolul a avut unele momente când dădea impresia că ar apăra avantajul obţinut la Ploieşti.

Situaţia părea a se complica un pic pentru ploieşteni, fiindcă în minutul 37 al primei reprize, albanezii au reuşit să deschidă scorul, prin Nijaz Lena, însă Petrolul a arătat că este echipa mai bună, deoarece a accelerat un pic şi a reuşit să înscrie la doar două minute de la primirea golului, atunci când Adrian Mutu a pasat înspre Filipe Teixeira, portughezul învingându-l pe portarul lui Flamurtari.

Albanezii au căzut fizic în cea de a doua repriză, iar petroliştii au mai reuşit să marcheze de două ori, prin Pablo, în minutul 84 şi Priso, în minutul 90.

Petrolul a câştigat meritat meciul, deoarece a fost echipa care a avut jucători mai buni, mai tehnici, chiar dacă gazonul prost al albanezilor nu prea permitea el cine ştie ce execuţii spectaculoase.

Următorul meci, cel împotriva cehilor de la Viktoria Plzeň, va fi indiscutabil mai greu decât acesta. Viktoria Plzeň nu a jucat până acum în tururile preliminare, ea fiind direct calificată în turul 3.

Jagodina – CFR Cluj: 0-1

CFR Cluj câştigă, calificându-se în turul 3 al preliminariilor Europa League, acolo unde va întâlni formaţia Dinamo Minsk şi chiar dacă nu am nimerit pronosticul, mă bucur că toate echipele care reprezintă ţara noastră, au reuşit să meargă mai departe. Nu pot spune că sunt un admirator al celor de la CFR, din cauza faptului că nu mi-a plăcut felul în care aceştia au câştigat cele 3 campionate, începând cu sezonul 2007-2008, însă până la urmă şi ei reprezintă România, aşa că trebuie să-i susţinem, pentru că pot aduce punctele necesare ţării noastre, pentru a avea două echipe în preliminariile Ligii Campionilor.

Nu am văzut meciul, pentru că nu am avut unde, deoarece nu a fost transmis şi oricum nu puteam să mă uit la el. Văd că au câştigat înspre sfârşitul meciului, prin golul înscris în minutul 81, de către Guima.

În următorul tur, CFR Cluj va avea un adversar mult mai incomod, pe bieloruşii de la Dinamo Minsk, care au reuşit să treacă de formaţia finlandeză MYPA.

Tot în turul 3 al preliminariilor Europa League, îşi va face prezenţa şi cea de a treia echipă românească din această competiţie, Astra, care o va întâlni pe formaţia cehă Slovan Liberec.

Chiar dacă le aşteaptă meciuri grele, toate cele trei echipe româneşti pot ajunge în play-off, însă avem nevoie şi de ceva noroc.

Partidele tur se vor disputa joia viitoare (31.07.2014). Astra şi Petrolul vor juca primul meci acasă, iar CFR Cuj va evolua prima dată în deplasare, la Minsk.

Îmi doresc să se califice toate trei în play-off, fiindcă despre Steaua nu mai are rost să spun, deoarece se subînţelege că vreau să ajungă în grupele Ligii Campionilor.

One Comment

  1. Ce mi-ar placea sa fie eliminat Petrolul :D. Prea sunt aroganti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *