Preliminarii Europa League: Flamurtari – Petrolul şi Jagodina – CFR Cluj

portar apara

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Preliminarii Europa League:

Flamurtari – Petrolul: 24.07.2014 – ora 20. Meciul va fi transmis de către Digi Sport 1.

Acesta este meciul retur dintre echipa românească şi cea albaneză. În tur, ploieştenii au câştigat cu 2-0, un rezultat care le permite să meargă în Albania cu o oarecare linişte, una de dinaintea furtunii, mai ales că am vizionat şi o partea din meciul disputat în România.

Am văzut doar cea de a doua repriză, atunci când puteam să aleg între ei şi prima parte a partidei dintre CFR şi Jagonina. Am ales să mă uit la Petrolul, pentru că poate văd vreun dribling mai de calitate din partea lui Adrian Mutu, cel mai tehnic român al generaţiei sale.

Prima repriză se încheiase cu scor alb, 0-0, aşa că am decis bine să mă uit la cea de-a doua parte, fiindcă atunci au şi fost înscrise cele două goluri. Primul, în minutul 77, de către Nepomuceno şi cel de-al doilea, în minutul 84, de către Tamuz.

Chiar dacă victoria poate părea una clară, lucrurile pe teren nu au fost tocmai aşa. Echipa albaneză nu este una slabă, ci a fost una care s-a ţinut destul de bine cu a noastră, asta până la primirea primului gol.

Petrolul trebuie să aibă grijă în Albania, pentru că soarta calificării nu este nici pe departe jucată. În fotbal se poate întâmpla orice, mai ales că albanezii de la Flamurtari nu sunt tocmai o echipă care să se predea atât de uşor.

Pronostic Flamurtari – Petrolul: se califică Petrolul. Petrolul va încerca, probabil, să apere rezultatul din România şi meciul va merge înspre un egal sau victoria formaţiei noastre, deci un x2 cred că-i pronosticul cel mai apropiat de ceea ce se va întâmpla.

Jagodina – CFR Cluj: 24.07.2014 – ora 21:30. Meciul nu va fi televizat.

Spuneam că am ales să văd cea de a doua repriză a meciului dintre Flamurtari – Petrolul şi bine am făcut, fiindcă dacă mă uitam la prima parte a întâlnirii dintre CFR Cluj şi Jagodina, probabil aceasta era la fel de plicticoasă precum cea de-a doua.

Un fotbal extrem de sărăcăcios, fără foarte multe faze de poartă, fără să văd ceva special din partea echipei din Cluj. Mai mult, aş putea spune că ocaziile cele mai mari le-au avut sârbii de la Jagodina, CFR Cluj nereuşind să mă impresioneze cu vreun lucru. Un meci pe care nu aş mai vrea să-l revăd, pentru că a fost unul total anti-fotbal.

Spre deosebire de cei de la Petrolul, clujenii nu au reuşit să puncteze pe terenul propriu, aşa că vor avea o misiune extrem de dificilă în a se califica în turul următor.

Din păcate, nu vom avea posibilitatea de a vedea partida dintre Jagodina şi CFR Cluj, din cauza faptului că meciul nu va fi televizat. Nu ştiu care sunt cauzele unei astfel de decizii neinspirate, fie că-i vorba de bani sau despre orice altceva, însă nu mi se pare în regulă să nu poţi să vezi un meci de calificare al unei formaţii din România. La noi se dau tot felul de amicale neinteresante şi atunci când e vorba de un meci oficial, nu ai unde să-l vizionezi.

Pronostic Jagodina – CFR Cluj: se califică Jagodina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *