Premierea mizeriei fotbalului românesc

Mizeria în care se zbate de foarte mulţi ani fotbalul românesc, la nivel de echipă naţională, tocmai am aflat că a fost premiată. Ziarele de sport au vuit despre faptul că Mircea Sandu şi ai lui şi-au dat nişte prime pentru “meritul” de a ajunge la barajul cu Grecia.

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Care au fost sumele nici nu mai contează, important este gestul lipsit de moralitate şi faptul că acesta vine ca o palmă dată peste faţa microbistului român. E ca şi cum i-ai da unui elev nota 10 la matematică doar pentru că a ieşit la tablă, fără să rezolve problema.

În rest, până la Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia mai este o lună şi un pic, acesta având ca dată de start 12 iunie. Campionatul mondial începe şi odată cu el şi noi să ne alegem ţara căreia îi acordăm încrederea şi emoţiile noastre, pentru că au avut grijă alţii să ne ia bucuria de a putea susţine România.

Şi cum tristeţea nu îşi are locul ei la o gală, propun să aplaudăm cu toţii premierea mizeriei din fotbalul românesc.

aplauze

Share it on:
TwitterFacebook

2 Comments

  1. Dar tu te mai miri pentru astia? Nu stii ca sunt terminati? Te-ai uitat la un meci intre primele echipe din campionat si un meci din Spania de la retrogradare?!
    Cam ce spectacol e acolo, ce spectacol e la noi?!

    • Asa este. Ai nostri joaca in campionat, de obicei, cu o viteza in minus fata de ce se intampla pe unde zici tu. Un joc incet, plicticos si neplacut ochiului, insa la nivel de club ne-am descurcat pana acum onorabil in competitiile internationale si aici ma refer la Steaua in Europa League, tinand cont de investitiile care se fac in afara si cele din Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *