Pride and Prejudice

 

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Pride-and-Prejudice

Pride and Prejudice este un serial coreean despre o echipa formata din mai multi procurori dedicati meseriei lor, care incearca sa le ofere oamenilor obisnuiti justitia, dreptatea, de care acestia au atat de mare nevoie. Mai tineri sau mai in varsta, cu mai multa sau mai putina experienta in domeniul juridic, acestia au ca obiectiv apararea oamenilor normali de nedreptatile de care acestia pot avea parte. Pride and Prejudice a fost lansat in anul 2014, luna octombrie, si contine 21 de episoade.

Pride and Prejudice este povestea mai multor procurori, care ajung sa formeze o echipa ce are ca scop protejarea oamenilor fara prea mari posibilitati financiare, impotriva posibilelor nedreptati ale unui sistem judiciar care nu-i intotdeauna corect. Cu totii sunt pasionati de munca lor si, indiferent daca au mai multa sau mai putina experienta, incearca sa o practice asa cum stiu ei mai bine.

Primul dintre acestia, personajul principal al serialului, este un om care a ajuns sa practice meseria de procuror la doar douazeci si unu de ani, sustinand examenul de admitere in magistratura imediat dupa terminarea liceului. Acest lucru se intampla cu zece ani in urma, in prezent fiind unul dintre cei mai iscusiti procurori din Coreea de Sud. A ajuns unul dintre cei mai buni procurori, deoarece ii place meseria sa, este pasionat de aceasta. Este genul acela de persoana care te descoase din priviri, care-si da seama de ceea ce gandesti cu adevarat, oricat de mult ai incerca sa iti ascunzi trairile reale.

Cu el este desemnata sa lucreze si ea, o tanara procuroare care in trecut a fost politist. Aceasta a renuntat la prima ei meserie si a ales-o pe cea de procuror, tocmai pentru ca doreste sa fie mai aproape de nevoile oamenilor in ceea ce priveste o justitie corecta. Mai aproape de ei si mai aproape de el, deoarece acestia ajung sa se indragosteasca unul de celalalt, cu toate ca de ea mai este atras si un alt coleg de-al lor, un fost practicant de Taekwondo.

Acestia, impreuna cu seful lor, un procuror in varsta, cu foarte multa experienta, insa care doreste mereu ca lucrurile sa se intampla doar asa cum le vede el, incearca sa lupte pentru drepturile celor multi, insa pana atunci mai trebuie sa lucreze la relatiile dintre ei. Trebuie sa invete sa coopereze unii cu altii, chiar daca este mai usor de zis acest lucru, decat de facut, deoarece discutam despre personalitati diferite, moduri diferite de a gandi si de a actiona. In plus, acestia trebuie sa mai aiba grija si de relatiile mult prea personale care apar pe parcurs intre unii dintre ei, deoarece ele le pot afecta ceea ce au de facut.

Pride and Prejudice este un serial coreean despre o mana de oameni care incearca sa se lupte cu un intreg sistem, pentru a le oferi altora justia pe care acestia o asteapta si de care au atat de multa nevoie. Nimic nu este usor atunci cand te lupti cu un sistem birocratic vechi, unul care pare foarte greu de miscat, cutumele fiind foarte greu de schimbat. Cu toate acestea, ei sunt hotarati sa modifice lucrurile si nimic nu ii poate opri.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *