Princess Aurora

 

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Princess-Aurora

Princess Aurora este un serial coreean plin de faze amuzante, in care situatiile dramatice ale vietii, cum ar fi relatiile din afara casatoriei, care s-ar putea sfarsi cu un divort, isi sunt prezentate intr-o nota destul de vesela, umoristica, pentru a-ti capta interesul si mai mult si a nu te plictisi in timp ce urmaresti aceasta productie TV. Princess Aurora a fost lansat in anul 2013, luna mai, si contine un numar total de 150 de episoade.

Princess Aurora este o tanara de 25 de ani, care provine dintr-o familie foarte bogata, care doreste sa-si gaseasca jumatatea pozand intr-o fata care nu are prea mari posibilitati financiare, tocmai pentru a fi sigura cu barbatul ales o va iubi pentru ceea ce este, nu pentru ceea ce are. Si cum o relatie serioasa nu poate fi posibila fara a-ti cunoaste viitoarea soacra, Aurora, care de fapt se numeste Oh Ro Ra, se intalneste cu mama celui care ar trebui sa-i devina sot, un procuror cunoscut si respectat in Coreea de Sud.

Ca orice mama de baiat, posibila sa viitoare soacra nu pare multumita de alegerea baiatului ei, considerand ca Oh Ro Ra nu se ridica la nivelul acestuia, mai ales ca nu face parte dintr-o familie instarita. S-ar putea spune ca sentimentul este reciproc, deoarece nici Oh Ro Ra nu pare prea incantata de comportamentul mamei prietenului ei, insa, cel mai mult o deranjeaza firul de par care atarna din nasul acesteia. Nu se poate concentra la discutie, atat timp cat “soacra” ei arata in acest fel. Pana la urma, nu mai rezista si se ridica de pe scaun, isi ia forfecuta din geanta, isi prinde soacra de cap si, cu o maiestrie iesita din comun, reuseste sa taie bucuclasul fir de par. Dupa o astfel de scena, la care, sincer, nu ma asteptam, ma gandeam ca “Princess Aurora” va fi o comedie pe cinste, ceea ce si este, in anumite momente, insa taiatul parului care iesea din nasul soacrei, fusese doar un simplu lucru imaginat de mintea Aurorei, care in realitate nu se intamplase. Dupa ce a vazut cum sta treaba cu soacra ei, aceasta a decis sa renunte la relatia cu barbatul respectiv, pentru a nu mai fi nevoita sa o intalneasca vreodata pe femeia respectiva.

De cealalta parte, nici fratii mai mari ai Aurorei nu o duc prea bine, din contra. Daca ea abia a implinit 25 de ani, fiind mezina familiei, intre ea si fratii ei exista o diferenta semnificativa de varsta, acestia avand in jur de 50 de ani. Ani care par multi si plini de intelepciune, insa nu este chiar asa, deoarece unul dintre frati, Oh Wang Sung, danseaza la inceputul serialului cu tanara sa amanta, cea careia ii jura iubire vesnica, insa care nu mai crede in vorbele sale, cerandu-i sa divorteze si sa se casatoreasca impreuna cu ea.

Oh Wang Sung isi ia inima in dinti si, in timp ce se afla cu sotia sa la un salon de masaj, ii spune acesteia ca vrea sa divorteze. Lee Kang Sook nici nu vrea sa auda de divort, iar de aici si pana la o discutie serioasa in contradictoriu, care va starni rasul celor prezenti in salonul de masaj, nu mai este decat un singur pas.

Aurora decide sa se alieze cu Kang Sook, in ideea de a o ajuta sa isi mentina casnicia pe linia de plutire, insa il intalneste si pe Hwang Ma Ma, un scriitor desul de ciudatel, de care se indragosteste. Se indragosteste, ca mai apoi sa se desparta, pentru o perioada, dupa ce tatal ei, care avea in jur de 70 de ani, moare, iar afacerile familiei incep sa dea faliment.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *