Pronostic Steaua – Stromsgodset

steaua champions league

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Mâine, 23.07.2014, se va disputa returul dintre Steaua şi Stromsgodset, meci din cadrul celui de-al doilea tur preliminar al Ligii Campionilor, partidă ce va fi transmisă tot de către ProTv, începând cu ora 20:30.

După cum ştiţi, Steaua a câştigat la limită, cu 1-0, prin golul marcat de către Gabriel Iancu, în minutul 49 al întâlnirii, însă meciul a fost unul mult mai disputat decât o arată scorul, ambele formaţii având multe şanse de a înscrie.

Norvegienii au tras câteva şuturi pe spaţiul porţii echipei noastre, însă portarul Stelei, Giedrius Arlauskis, a făcut un meci foarte bun şi a reuşit să le respingă pe toate.

De cealaltă parte, Steaua a ratat nişte ocazii imense de a marca din nou, prin Latovlevici, Chipciu şi Vâlceanu.

Nu pot spune că am avut emoţii foarte mari la primul meci, pentru că Steaua a fost cam la toate capitolele peste Stromsgodset. Şi la ştiinţa jocului profesionist de fotbal şi la tehnică şi la rezistenţă.

Norvegienii nu m-au impresionat cu nimic. Practică un fotbal care ar putea fi clasificat cu uşurinţă drept de amatori, pentru că de multe ori joacă la nimereală, cu pase care nu-s deloc precise, cu jucători care nu dau dovadă de vreo tehnicitate care să te facă să-i admiri. Au doar multă inimă, ambiţie, însă asta nu e de ajuns pentru a juca în fotbalul mare. Dacă te uiţi pe la scorurile meciurilor din Norvegia, ai spune că sunt echipe foarte tari, pentru că înscriu o mulţime de goluri, însă nu-i deloc aşa. Cam asta se întâmplă pe la aceşti nordici şi aici mă refer la Finlanda, Islanda, Norvegia, fiindcă joacă exact cum v-am scris mai sus.

Steaua a arătat un joc în creştere faţă de partida cu Astra, asta şi pentru că norvegienii sunt o echipă mult mai slabă decât giurgiuvenii. Am încredere în Steaua că mâine poate să facă un meci şi mai bun decât cel din Norvegia, în care să vedem multe goluri, mai ales că se va juca pe gazon natural, nu pe teren sintetic, aşa cum s-a întâmplat la norvegieni acasă. În plus, jucătorii formaţiei Stromsgodset nu sunt obişnuiţi cu vremea de la noi, în sensul că nu prea le place căldură. Am văzut că la ei acasă, atunci când erau până în 20 de grade Celsius, o vreme perfectă pentru jucat fotbal, cam sufereau din pricina căldurii, fiindcă nu sunt obişnuiţi cu ea. Mâine văd că sunt anunţate 26 de grade Celsius în Bucureşti şi este posibil să plouă.

Nu am emoţii pentru partida de mâine, deoarece Steaua a arătat încă din tur că este echipa mai bună şi surprizele în fotbal sunt destul de rare, atunci când diferenţa dintre două formaţii este atât de mare.

Chiar dacă de obicei nu prea dau pronosticuri pentru echipa mea de suflet, am să încerc să vă ajut prin a vă scrie ceea ce cred că se va întâmpla mâine.

Pronostic Steaua – Stromsgodset: Steaua se califică, Steaua câştigă mâine, aş putea spune că o va face la scor, însă fotbalul este destul de imprevizibil şi depinde de foarte multe lucruri.

Foto: UEFA

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *