Pui broască ţestoasă de Florida

Vă scriam eu pe aici că în urmă cu două luni şi ceva mi-am cumpărat un brotac ţestos de Florida, pe care l-am botezat iniţial Prinţul, însă care acum poartă un nume mult mai simplu şi anume Bubu.

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Nu sunt adeptul animalelor sălbatice ţinute în captivitate, însă cum tocmai familia adoptivă a lu’ Bubu s-a mutat în Statele Unite, trebuia să aibă şi el un nou cămin fiindcă nu poate fi eliberat în mediul natural, deoarece nu ar supravieţui. Eu am întins banii, ei mi-au dat broscoiul şi a fost încheiat, plin de succes, un contract de vânzare-cumpărare.

Dacă prima dată Bubu încerca să mă muşte cu orice ocazie, acum este mult mai cuminte şi drăgălaş, chiar dacă s-a făcut cât un brontozaur. Stă să-l mângâi, chiar îi place şi este tare simpatic.

Şi cum Bubu era cam singur, am zis să-i iau o prietenă. Prietena lui se numeşte, cum altfel, Buba.

Cred că este fată, deoarece femelele broscuţelor cu tâmple roşii au capul mai mare decât al masculilor, ca şi în cazul femeilor. Dacă nu au ele capul mare, reuşesc să ţi-l facă ţie. :))

Buba este un pic mai uriaşă decât o unghie, după cum puteţi vedea în fotografia de mai jos, realizată astăzi, unde o ţin în palmă. Îmi e frică şi să o ating, pentru că este atât de mică şi fragilă.

Cei doi nu se vor cunoaşte deocamdată, pentru că îmi este că Buba ajunge hrană pentru Bubu.

pui testoasa tample rosii

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *