Punch

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Punch

Cateodata iti dai seama ca nu este bine ceea ce faci, insa continui sa repeti greselile pentru ca te-ai obisnuit asa si este greu sa schimbi ceva. Schimbarea poate surveni in cazul in care se intampla ceva iesit din comun, care sa te faca sa te gandesti mult la toata activitatea ta de pana atunci. Punch este un serial coreean despre un om care primeste o veste ce-l ia prin surprindere si il face sa se schimbe in totalitate, in incercarea de a indrepta greselile trecutului. Punch a fost lansat in anul 2014, luna decembrie, si contine un numar total de 19 episoade.

El este un procuror care si-a dedicat toata viata acestei munci, fiind atat de implicat in ceea ce inseamna profesia de magistrat, incat nevasta lui, care practica aceeasi meserie, a divortat de el, considerand ca isi neglijeaza familia. Chiar daca divortul a reprezentat unul dintre cele mai grele momente din viata sa, mai ales ca are si o fata cu fosta sotie, a reusit sa treaca oarecum peste el si sa-si vada in continuare de profesia pe care si-a ales-o si pe care o indrageste atat de mult, incercand sa ocupe o functie cat mai inalta.

A reusit acest lucru, devenind seful departamentului anti-coruptie de pe langa cea mai inalta instanta a Coreei de Sud. Chiar daca a muncit mult pentru a ajunge acolo, a facut si anumite compromisuri pentru a reusi ceea ce si-a propus. Toate acele momente cand a inchis ochii la ceea ce se intampla, desi el ar fi trebuit sa fie cel care aplica legea intotdeauna, indiferent de persoanele implicate, s-au adunat si au inceput sa-l apese din ce in ce mai mult. O buna perioada de timp a incercat sa treaca peste ele, crezand ca a procedat asa cum trebuie, cum era mai bine, in functie de situatie, insa totul a inceput sa se schimbe atunci cand a primit o veste ingrozitoare din partea medicilor.

A aflat ca mai are in jur de sase luni de trait, din cauza unei tumori pe creier. Nemaiavand prea mult timp la dispozitie, s-a decis sa incerce sa indrepte toate greselile trecutului. Toate acele momente cand s-a facut ca nu vede ceea ce se intampla pe langa el, superiorul sau, procurorul general, fiind una dintre cele mai corupte persoane. Incepand din acel moment nu mai este dispus sa faca nici un compromis, chiar daca asta inseamna ca isi pune viata in pericol chiar mai devreme de cele sale luni de zile despre care i-a spus doctorul. Nu-i mai pasa, vrea sa plece impacat din aceasta lume, stiind ca a facut ceea ce trebuie.

Nu este singur in lupta sa impotriva coruptiei la nivel inalt, ci langa acesta vine si fosta lui sotie, un procuror cat se poate de onest si o persoana care a continuat sa-l iubeasca la fel de mult, chiar daca nu mai sunt impreuna.

Intr-o lume in care coruptia si-a intins tentaculele peste tot, precum o caracatita uriasa, misiunea celor doi nu este una deloc simpla, din contra, insa atunci cand nu-ti mai pasa de ceea ce ti se poate intampla si ai ambitia necesara, poti pune umarul serios la infaptuirea justitiei.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *