Puterea de a continua sa speri

Puterea de a continua sa speri

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Puterea de a continua sa speri ca poti reusi un lucru, sau ca vei ajunge acolo unde ti-ai propus, iti poate fi data de o multitudine de factori. In multe cazuri, te imping din spate persoanele care iti sunt dragi tie si pe care le apreciezi, cele carora le pasa de tine si care isi doresc tot binele din lume si sa reusesti, fie ca vorbim de parinti, de iubit, de iubita, de bunici si asa mai departe. Impulsul dat de ei poate fi hotarator, decisiv in succesul actiunilor tale din prezent si viitor.

Un imbold puternic iti poate fi dat si de catre persoane carora nu le pasa intr-o asa mare masura de tine, dar care au datoria morala si profesionala sa te faca sa iti depasesti limitele, sa treci peste ceea ce tu considerai ca poti, pentru a da nastere performantelor si implinirilor. Astfel de persoane pot fi profesorii de la scoala sau mai tarziu, sefii tai de la locul de munca, rude indepartate, vecini, amici si orice alt om care fie prin sfaturi de incurajare, fie prin critici, te poate face sa progresezi.

Insa cea mai importanta persoana din viata ta, cea care iti poate influenta intr-o foarte mare masura prezentul, viitorul si de ce nu destinul, esti chiar tu. Tu, cel care citesti aceste randuri chiar acum. In tine sta toata puterea din aceasta lume de a face pasi importanti in viata, cu o singura conditie: sa iti doresti si tu cu adevarat. Daca tu vrei, nu exista cuvantul nu. Daca tu iti doresti un lucru cu adevarat, poti muta munti sa ajungi la el. Vointa este caracteristica omului, care nu-l face sa renunte niciodata, care ii da aripi atunci cand totul pare imposibil, care il urca pe cele mai mari inaltimi atunci cand se credea cazut la pamant.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *