Răceala de pe Internet

raceala guturai tratament remediu

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Te uiţi în stânga pe Internet, vezi oameni răciţi, te uiţi în dreapta pe Internet, vezi oameni răciţi. Toţi cei de pe Internet sunt răciţi. Cred că au pus ăştia ceva în Internet. Stai pe Internet şi încă nu ai răcit? Vei răci! Nu doar noi, şi capra vecinului!

La fel şi eu. Am prins o răceală uşoară, care a fugit imediat ce am dat cu nişte miere plus cătină în ea. Din păcate, s-a terminat muniţia. O muniţie destul de scumpă, dacă ne gândim că un kilogram de cătină costă 30 de lei.

Când vine vorba despre miere, în vară am dat 24 de lei pe 1 kg, de tei. Acum, am plătit 37 de lei pe un kilogram de miere de salcâm, care nu-i la fel de bună precum cea de tei. Mierea s-a scumpit din cauza faptului că albinele au început să protesteze, după ce a plouat mult prea mult în vara asta şi s-au udat leoarcă.

Văzusem pe Internet cătină cu miere, însă transportul costa aproape la fel de mult precum borcanul, aşa că am renunţat.

Despre cât de bună este cătina, nu mai trebuie să vă spun prea multe, fiindcă probabil ştiţi cu toţii. La fel şi mierea, asta înseamnă că dacă sunteţi răciţi, puteţi apela şi voi la aşa ceva, mai ales că această combinaţie este şi bună la gust. Scăpaţi de răceală şi vă îmbunătăţiţi imunitatea.

Cum nu am mai luat cătină, am cumpărat vitamina C normală, 180 miligrame, adică 225 la sută din doza zilnică recomandată, de la Fiterman Pharma. Am mai cumpărat de la ei şi ştiam că este bună. Mă gândeam să iau de la Redis şi probabil asta o să fac în viitorul apropiat, pentru că acolo vitamina C costă 29 de lei, 120 de tablete a 700 mg fiecare, adică 875 la sută din doza zilnică recomandată. Nu cred că mai există prin altă parte un raport atât de bun între cantitate şi preţ. Despre calitate nu ştiu ce să spun, pentru că n-am mai cumpărat până acum vitamina C de la ei.

După cum ştiţi, nu există supradozaj în cazul vitaminei C, însă, doctorii spun că de pe la 2-3 grame în sus, pe zi, poate cauza diaree sau stări de vomă. Am cumpărat vitamina C 1000, mai demult, şi am luat 3 grame într-o zi, însă nu am simţit nimic special sau neplăcut. Probabil depinde de la om la om.

Pe lângă miere de salcâm şi vitamina C, am mai cumpărat tinctură de propolis, cea despre care v-am mai scris pe aici.

În caz că sunteţi şi voi răciţi, acesta poate fi un tratament destul de eficace împotriva guturaiului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *