Radu Mazăre preferă măciucile?

clovn

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Nu prea folosesc eu televizorul pentru a mă uita la ştiri, însă cum tocmai schimbam posturile la foc automat, am ajuns pe un canal de ştiri românesc, acolo unde primarul Constanţei, Radu Mazăre, se ţinea de falcă în timp ce mai multe reporteriţe îşi fluturau microfoanele prin faţă lui.

Am crezut că pleacă pe undeva, pe la vreun carnaval şi vrea să ne salute de adio, mai ales că avea costumaţia necesară, aşa că am ales să rămân pe acel post de televiziune.

Nici vorbă de carnaval sau vreo petrecere cu fete. Din câte am înţeles eu, primarul tocmai fusese eliberat din arest şi era nemulţumit de faptul că acolo nu a putut să doarmă din cauză că Ruşanu sforăia.

Şi cum nu a reuşit bravul şi dezinhibatul nostru primar să-şi facă somnul de frumuseţe, era stresat.

Cu toţii suntem nervoşi dacă nu reuşim să dormim cum trebuie, nu-i aşa?!?

Adunând lipsa somnului cu întrebările sâcâitoare, pentru el, ale reporteriţei de la B1, acesta a răbufnit într-un mod care m-a pus pe gânduri.

Întrebarea a fost ceva de genu’: “Ce aţi făcut în Israel?” şi răspunsul prompt al acestuia: “Am fost după măciuci!”.

Analizând vorbele acestuia mot-a-mot, nu ai cum să nu te întrebi dacă cu cumva Radu Mazăre chiar preferă măciucile.

Mi-l imaginez cum ţine două măciuci în mână, îmbrăcat în acel costum de militar şi cu graţia unei gimnaste reuşeşte să le arunce în aer, ca mai apoi să le prindă la loc. Aşa se explică durerea de falcă de la începutul interviului, acesta probabil a exersat la măciuci în arest, pentru a nu-şi pierde îndemânarea şi cum accidente se întâmplă în orice sport, este posibil ca una să-l fi lovit peste obraz.

Dacă are astfel de veleităţi, pe lângă cele pe care deja le cunoaştem, locuitorii oraşului Constanţa se pot mândri cu un astfel de primar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *