Raman la Steaua lui Becali, insa nu merg la miting

Nu sunt deloc incantat de jocul Stelei din ultimul timp, in special cel de anul trecut. Nici nu ai cum sa fii.

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Suporterii nu mai vin la stadion nu din cauza stemei sau a numelui, ci pentru ca Steaua nu mai are jucatori de valoare, care sa faca spectacol. Ma uitam ca Steaua ajunsese sa se bazeze pe Adi Popa in atac si pe un dinamovist in aparare, ca fiind cei mai buni jucatori. Imi place Gabi Tamas si il consider cel mai bun fundas din Romania, insa cu un jucator nu faci primavara europeana.

Si-a dat seama de asta si Gigi si a incercat sa aduca mai multi jucatori, insa a venit un singur fotbalist de valoare: Denis Alibec. Prea putin!

Chiar daca primul joc oficial al Stelei de anul acesta a cam fost in ceata, tot nu am vazut mare lucru fata de anul trecut. Nu exista o schimbare radicala in bine, fata de jocul prestat anul trecut.

Si nici nu ar avea cum, daca ne uitam la lot si il comparam cu acela cand Steaua a ajuns in semifinalele Cupei Uefa. Ce jucatori valorosi avea si cat de bine juca. Driblinguri, spectacol si oamenii veneau la stadion.

Gigi nu prea mai pare dornic sa investeasca la fel de serios ca atunci si poate ca nici nu prea mai sunt jucatori valorosi atat de multi pe la noi.

M-am gandit destul daca sa ma mai uit sau nu la meciurile Stelei, pentru ca pur si simplu nu prea ai ce sa vezi. Nu are nici macar un singur mijlocas de creatie, asa cum erau Dodel sau Sanmartean si nici nu l-au luat pe Teixeira. Nu are cine sa-l serveasca pe Alibec. In plus, apararea este destul de slabuta si ea, daca te bazezi doar pe un jucator.

Chiar si asa, daca ma voi uita, Steaua “veche” a ramas cea a lui Becali sau a oricui ar fi fost, deoarece a avut continuitate. Nu poate sa-mi spuna mie nici o instanta cu cine sa tin, mai ales ca stim cu totii mersul lucrurilor in tara noastra.

Sunt dezamagit rau de Lacatus, pentru ca a ales sa mearga in partea cealalta. Nu ma asteptam la asa ceva din partea jucatorului la care tin cel mai mult.

Cat despre mitingul anuntat, chiar daca tin in continuare cu echipa lui Becali, indiferent de cum se va numi ea, nu voi merge la el.

Nu ma duc, pentru ca discutam despre doua lucruri diferite: echipa la care tin si afacerea unui om. Mitingul este pentru afacerea unei persoane, iar eu nu am ce cauta acolo.

Ii sfatuiesc sa mearga la miting pe toti cei care castiga bani foarte multi de la Steaua:

1. Gigi Becali si angajatii. Ei castiga cei mai multi bani.

2. Ziaristii de sport din Romania. Marea majoritate a articolelor scrise de acestia sunt cu si despre Steaua, nu pentru ca tin ei la ea, ci pentru ca are cei mai multi suporteri. Articolele inseamna publicitate, deci bani. Daca dispare Steaua, vor pierde si ei foarte multi bani. Poate chiar vor da faliment.

3. Toate celelalte cluburi din Liga I. Fara Steaua, adio bani multi din drepturile TV. De fapt, este posibil sa falimenteze toate fara Steaua, ca nu se mai uita nimeni la Liga I. Daca vreau sa vad fotbal de calitate, ma uit la meciurile lui Real sau ale Barcei si aia este.

4. Toti ceilalti care castiga bani de pe urma Stelei (televiziuni, firme prestari servicii, angajatii LPF etc).

De ce as merge eu la miting pentru banii si afacerile altora? Sa risc vreo amenda, bataie de la jandarmi sau alti suporteri sau vreun dosar penal?

As fi cel mai prost.

Sa mearga toti cei care scot bani de pe urma Stelei!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *