Raspunsul politiei din Constanta si de ce trebuie sa iti protejezi mereu persoanele dragi

Poate ca unii dintre voi nu inteleg de ce ma zbat atat de mult pentru acel telefon care i-a disparut din buzunar, la mare, in Eforie Nord, nepotelului meu, insa hai sa va povestesc rapid o intamplare, de pe vremea cand nu aveam blog, atunci cand niste cetateni de etnie i-au smuls mamei cercelul din ureche.

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Mai demult, niste cetateni care ne fac probleme si atunci cand parasesc tara, nu doar in interiorul ei, au zis ca ar fi cazul sa-i ia mamei cercelul din ureche si sa fuga. Cu forta, noroc de faptul ca tortita cercelului s-a deschis si i-a produs doar o rana mica, nu i-a rupt urechea. Alte femei nu au fost la fel de norocoase. Speriata, saraca mama nu dorea sa mearga la politie, insa am insistat eu.

Am fost impreuna, a depus plangere penala, tot in seara respectiva fiind prinse si cele doua persoane de etnie, care in desteptaciunea lor foloseau acelasi traseu, pentru a deposeda femeile de bunurile personale. A mai fost de inca vreo doua ori pe unde trebuie, in legatura cu acest caz, o data sa discute cu procurorul si a doua oara la proces, in fata instantei, iar cele doua persoane au ajuns acolo unde le este locul. Animalele au fost izolate de ceilalti oameni normali, pentru a nu le mai putea face rau.

In plus, mama si-a recuperat in totalitate prejudiciul.

Daca inchizi ochii mereu, la astfel de lucruri grave, persoanele care le comit vor prinde curaj si mai mare. Trebuie sa judecati fiecare, in functie de situatie si sa actionati in consecinta.

De asta este bine sa va protejati intotdeauna familia, indiferent de orice. Credeti ca mie imi place sa merg pe la politie, prin instanta si alte astfel de lucruri? Sau sa am de a face cu scursurile societatii, asa cum erau cei doi talhari? O faci de nevoie, nu pentru ca ai fi masochist.

Cand este vorba de mine si de lucruri care nu sunt grave, mai inchid ochii, pentru ca asa este facuta lumea si nu poti fi mereu doar tu deasupra treburilor, insa cand discutam despre persoanele dragi si chestii nasoale care li se intampla, iau foc si nu mai sunt dragut deloc.

In legatura cu raspunsul politiei din Constanta, acesta este unul normal, oarecum ajutator.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *