Realitate sau fantezie

Realitate sau fantezie

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Ni se intampla uneori in viata sa ne confruntam cu situatii care ni se par cunoscute, de parca le-am mai fi trait inainte, dar care par atat de indepartate si ne aducem atat de putina aminte de ele, din cauza/datorita faptului ca ele nu au avut loc niciodata. Ceea ce ne-am imaginat cu mai mult sau mai putin timp in urma, de multe ori se intampla sa devina realitate si atunci avem un sentiment de déjà-vu puternic in mintea noastra, chiar daca in realitate nu ne-am mai lovit de astfel de experiente. In unele cazuri ajungi chiar sa realizezi ceea ce este de facut in situatia respectiva, pentru ca tu ai mai vazut-o cu ochii mintii si ai o oarecare idee despre care ar putea sa fie una din rezolvarile acelui caz.

Cu alte ocazii avem parte de unele intamplari in viata noastra, care ne sperie atat de tare incat parca traim intr-un vis, intr-o fantezie din care ne dorim sa iesim si viata noastra sa fie iar ca inainte, inainte de evenimentul respectiv, desigur. Mintea umana refuza de multe ori sa accepte realitatea, acea realitate care ne doare, care ne creeaza suferinta si am dori sa avem o putere mare sa inversam lucrurile, sa curmam starea de haos care s-a instalat asupra existentei noastre. Aceste evenimente nu sunt rememorate din trecut, pentru ca omul in general evita sa se gandeasca la lucrurile negative, de aceea nici solutii nu avem de multe ori pentru astfel de intamplari pentru care experienta inca nu a fost capatata.

Fie ca traim o realitate dureroasa, sau niste intamplari care ni se petrec, dar pe care ni le-am mai imaginat cu alte ocazii, nu trebuie sa le dam voie sa ne copleseasca si sa puna stapanire pe noi. Omul este nascut luptator, nu se lasa cu una sau cu doua, continua sa spere si sa opuna forta in calea imprejurarilor noi sau vechi aparute in viata lui. Aceasta aptitudine de adaptare in fata micilor sau marilor crize ale existentei noastre este ceea ce ne face mai puternici si mai pregatiti pentru viitor.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *