Reclam reclame

reclame copac

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Nu mai este vreun secret ca medicamentele naturiste sunt la mare cautare, asa ca apar pe piata tot felul de astfel de produse, in diferite combinatii, gramaje, denumiri pompoase, tot sa te faca sa le cumperi.

Am observat ca i se face intensiv reclama unui astfel de produs, cam pe toate posturile de televiziune. Are un nume simpatic, cel mai probabil ales de catre profesionisti, iar reclama este si ea una destul de nimerita, care sa te faca sa crezi ca respectivul produs contine niste nectar sfant, pe care dupa ce-l vei consuma toate problemele tale de sanatate vor deveni istorie.

Toate bune si frumoase, doar ca m-am lamurit repede despre ce este vorba, atunci cand am vazut cat costa. De banii aia poti sa-ti cumperi mai multe medicamente naturiste, ale mai multor producatori din tara sau din afara, pentru afectiunea in cauza. Poate ca produsul lor este de o calitate foarte buna, unul care are o puritate ridicata, doar ca pretul mi se pare nejustificat de mare.

De asta nu prea vezi pe la televizor reclame cu medicamente naturiste ieftine si bune, pentru ca alea oricum se vand. Cu totii fac profit, doar ca unii exagereaza si vor fi pedepsiti de catre consumatori, atunci cand vor realiza ca nici reclama de la televizor nu ajuta.

De la reclame bune, dar preturi mari, trecem la reclame proaste.

Reclamele produselor de teleshopping sunt cele mai tari! Daca vrei sa razi pe saturate si nu ai un motiv bun, trebuie sa te uiti la asa ceva.

Acolo sunt folositi, de cele mai multe ori, oameni obisnuiti, nu actori, care-s pusi sa repete, mecanic, tot felul de lucruri, pe care nu sunt sigur ca multi dintre ei le inteleg. Astfel, iese ceva comico-dramatic.

„Mi-am dat cu crema asta de leustean pe maini si acum pot sa ies prin curte sa hranesc animalele, ca nu ma mai dor mainile”. Ceva de genu’ acesta zicea o bunicuta, vorbind pe nas si citind cu greu ceea ce i s-a dat de zis.

Videoclipurile astea de la teleshopping ar trebui scoase din categoria „reclame” si bagate la „umor”.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *