Repulsive Love

 

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Repulsive Love

Intr-o lume in care bunatatea-i de multe ori data uitarii, oamenii preferand sa se concentreze asupra lucrurilor mai putin pozitive, atunci cand aceasta apare la suprafata, din cand in cand, este imediat trimisa in trecut, deoarece reprezinta o adevarata sperietoare pentru cei care nu mai sunt obisnuiti cu ea, sau nu au fost niciodata. Repulsive Love este un serial coreean despre momentele in care dragostea este oferita cu generozitate, insa doar dintr-o singura directie, deoarece nu primeste raspunsul atat de mult cautat. Repulsive Love a fost lansat in anul 2014, luna noiembrie, si are un singur episod, deoarece face parte din categoria „seriale coreene speciale”.

Repulsive Love este povestea unui om care a uitat de mult timp ce inseamna dragostea, chiar daca isi doreste din tot sufletul sa aiba iar parte de ea. Este genul acela de om introvertit, care nu are nici macar un prieten, chiar daca-i o persoana sufletista. Bunatatea lui nu este apreciata nici macar de catre colegii de munca, cu toate ca-si face bine treaba si ii ajuta de fiecare data cand acestia au nevoie. Nu conteaza nici macar ca este superiorul lor, fiind un angajat vechi, deoarece sunt dese situatiile in care colegii nu se poarta tocmai asa cum ar trebui cu el. Salvarea vine din partea sefului mare, cel care ii ia mereu apararea, deoarece are nevoie de el. Este mana lui dreapta, omul bun la toate, de la sofer, pana la persoana care are grija ca iubitele de o noapte ale sefului sa nu vorbeasca prea mult.

Asta pana cand apare noua colega. O femeie frumoasa, muncitoare, serioasa si care-l trateaza altfel decat ceilalti colegi. Se indragosteste instant de ea, si decide sa o ajute cat poate el de mult, din toate punctele de vedere. Ii ofera cadouri scumpe, ca doar le are de la fostele prietene ale sefului, o ajuta sa promoveze si ii spune, intr-un final, ca o iubeste. Ea nu-i spune la fel, fiind indragostita de seful lui, directorul companiei. Si directorul de ea, chiar daca pana atunci acesta prefera aventurile.

Urmeaza tot felul de situatii neplacute, discutii in contradictoriu, santaj, drame, impacare, resemnare. Pana la urma, el este cel care ii doreste tot binele din lume, deoarece o iubeste si nu i-ar face niciodata rau, din contra. O ajuta pana in ultimul moment.

Repulsive Love este un serial coreean care se apropie foarte mult de ceea ce inseamna viata reala. Aproape ca o atinge, pentru ca am vazut cu totii astfel de intamplari, in care indiferent de ceea ce ar face unii, oricat de mult s-ar zbate, nu ar putea sa ajunga niciodata la inima altor persoane. Este vorba despre un cifru mult prea greu de ghicit, un cod care nu poate fi spart niciodata. Dragostea nu poate exista doar dintr-o singura parte, fiind nevoie de sentimente reciproce. Atunci cand ele nu exista, apar tot felul de intrebari care nu isi gasesc raspuns, situatii la limita si, pana la urma, resemnare. Cu toate ca oamenii pot intelege, intr-un final, anumite lucruri, inima nu va inceta niciodata sa bata pentru persoana aleasa de ea.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *