ACS Poli Timisoara – Steaua (0 – 3) a fost un meci plictisitor, disputat pe un teren greoi, cu doua echipe la fel.
Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!Doar pe la noi poti sa vezi meciuri cu trei goluri, care te fac sa te intrebi “Cat mai este pana se termina?”.
Pentru a alunga un pic plictiseala, hai sa scriem un pic despre lucruri frumoase, din trecut. Scris cu poze.
Cautam printre carti, prin biblioteca si, ca de obicei, nu am gasit ceea ce voiam, dar am dat de un abonament vechi, la meciurile Stelei de acasa, de pe arena din Ghencea.
Abonamentul este din 2001.
In interior, ultimul meci nu este decupat nu pentru ca nu as fi fost, ci pentru ca nu l-au mai rupt la intrarea pe stadion.
Am gasit si o revista pe care o primeai gratuit pe stadion, la meciuri, de data asta fiind vorba despre Steaua – Universitatea Craiova (02.05.2001).
Inauntru, pe prima pagina, esti intampinat de un editorial semnat de Cristian Topescu, ofiterul de presa al clubului, de la acea data, intitulat “Steaua saluta Craiova”.
Presedintele consiliului de administratie era Viorel Paunescu.
Lotul Stelei: Tiberiu Lung, Martin Tudor, Marius Baciu, Daniel Balan, Miodrag Belodedici (Belo!!!) Valentin Bordeanu, Florentin Dumitru, Dumitru Mitrita, Iulian Miu, Mirel Radoi, Nana Falemi, Ovidiu Iacov (RIP), Erik Lincar, Catalin Lita, Sorin Paraschiv, Pompiliu Stoica, Eugen Trica, Marius Vintila, Cristian Ciocoiu, Ion Danciulescu, Radu Niculescu, Claudiu Raducanu, Jean Vladoiu.
Antrenor: Victor Piturca.
Indraznesc sa scriu ca echipa de mai sus era mai buna decat cea a zilelor noastre.
Poster cu Martin Tudor, un portar decent.
Revenind la meciul din seara trecuta, fiindca este trecut de 12 noaptea acum, desi am inceput sa scriu inainte, nu am putut vedea mare lucru.
Desigur, trei goluri, inscrise de Gnohere, din penalty, in minutul 34, Golofca in 55 si Daniel Benzar, la sfarsitul meciului, in cel de-al doilea minut al prelungirilor, insa nu am avut parte de o partida spectaculoasa.
Din contra, singurele lucruri tehnice vazute pe teren au fost executiile rafinate ale antrenorului timisorenilor, Ionut Popa.
In rest, mai greu, ca nu prea a avut cine. Pacionel junior nu a fost introdus pe teren, insa poate ca-i mai bine asa, nici suprafata de joc nefiind foarte potrivita pentru acesta si driblingurile sale.
S-a remarcat, iar, centralul Ovidiu Hategan, care parca incearca mereu (chiar si fara intentie!!!) sa strice jocul. Nu a acordat o lovitura clara de la 11 metri la o intrare in afara regulamentului, asupra lui Golofca, insa a dat penalty pentru Steaua atunci cand parca nu a fost atat de vizibil ca in prima faza.
Cateodata, Hategan imi lasa impresia ca este omul ala care vine si iti darama castelul din carti de joc, atunci cand esti pe punctul de a adauga ultima “piesa”.
Gnohere a fost cel care a si executat lovitura de pedeapsa, ca altfel dadea mail in Franta.
Golofca a jucat bine si nu mai este nevoie sa iasa la o sesiune noua de photo shooting in fata bisericii, intru iertarea pacatelor si impresionarea patronului. Deocamdata.
Patronul isi continua cariera de antrenor, aflata in plin avant si incununata de multe succese, cel mai recent fiind acesta.
Cam asta a fost astazi (sau ieri) Poli Timisoara – Steaua: 0 – 3, meci din Cupa Romaniei.
Un meci la trecerea timpului.