Rezumat Partizan – Steaua: 4-2. Mirel are incapatanarea lui Victor

Rezumat Partizan Steaua

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Mirel Radoi pare sa aiba un pic din incapatanarea lui Victor, pentru ca altfel nu-mi explic de ce l-a titularizat pe Paul Papp, dupa evolutia slaba a acestuia din tur. Am scris si eu pe aici, cred ca a observat toata lumea, ca Papp nu este in forma si ca Rapa ar fi fost o solutie mult mai nimerita. Sunt sigur ca Rapa nu ar fi gresit atat de mult, pentru ca erorile lui Papp sunt unele de neinteles si imposibil de imitat.

Nu doar ca l-a introdus pe teren pe Papp, dar nici macar nu a avut flerul de a-l inlocui atunci cand a vazut ca acesta a gresit grav. Nu o data, nu de doua ori, ci in atat de dese randuri, incat orice antrenor il schimba.

In schimb, Mirel Radoi l-a bagat pe Tudorie, jucatorul nostru in minus de fiecare data cand “evolueaza”, desi atunci cand am scris rezumatul partidei de la Bucuresti (Steaua – Partizan: 1-1) mi-as fi dorit sa fie incercat Mihalcea, insa pustiul nici macar rezerva nu a mai fost de aceasta data. Tudorie a fost ca si inexistent pe teren, ca de obicei.

L-a mai bagat si pe Iancu, pentru ca Tudorie nu era de ajuns. Un lucru bun facuse si Mirel Radoi cu excluderea acestuia din lot, dar se pare ca au intervenit altii si a fost readus la echipa. Nu mi-a placut si nu imi va placea niciodata ceea ce joaca Iancu. Nu poti fi jucator doar pentru ca reusesti rar sa mai executi si tu bine cate o lovitura libera. Nu, nu sunt de acord cu “specialistii” care spun ca Iancu va deveni mare jucator sau ca este valoros.

Cojocaru nu a gresit la golurile primite, insa nici nu a stralucit atunci cand era nevoie de o interventie demna de un portar mare. Ca tot spun si despre el “cunoscatorii” ca este bun.

Chipciu nu a reusit nimic, asa cum ne-a obisnuit in ultimul timp, iar Breeveld a jucat la fel de incet, fara sa fie de prea mare ajutor pe teren, nici pentru aparare, nici pentru atac.

Tade nu a fost inspirat astazi, insa trebuie apreciat pentru faptul ca macar incearca, se zbate.

Hamroun, Muniru, Popa si Alcenat au jucat bine, insa este nevoie de o echipa intreaga, nu doar de cativa jucatori.

Ma gandeam sa nu-l critic pe Mirel Radoi, insa atunci cand observi ca el vede jocul de fotbal cu totul si cu totul altfel decat este acesta in realitate si ca se incapataneaza sa-i foloseasca sau nu pe anumiti jucatori, netinand cont de sfaturi si de nimic, nu ai cum sa nu faci asta. Partizan era o echipa de care Steaua putea trece cu usurinta, daca echipa noastra avea cu adevarat un antrenor.

M-am lamurit care-i treaba si cu “antrenorul” Radoi.

Pacat de Steaua…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *