Rezumat Real Madrid – Ludogoret Razgrad: 4-0

Nu m-am uitat la meciul dintre Real Madrid si Ludogoret Razgrad pentru ca as fi vreun fan al madrilenilor, fiindca in afara de Steaua nu mai tin cu alta echipa de club. Este adevarat, sunt cativa jucatori ai altor echipe pe care ii admir, deoarece sunt tehnici, ma incanta prin evolutia lor. De la Real Madrid imi plac Marcelo si Benzema, insa, in acest meci, doar brazilianul a fost introdus pe teren in repriza a doua, Karim fiind rezerva toata partida.

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Chiar daca ii apreciez pe acesti doi jucatori, un meci Real Madrid – Ludogoret Razgrad nu m-ar fi interesat niciodata, in conditii normale, pentru ca mai erau alte partide in Champions League si as fi avut de unde sa aleg una mai buna. Insa aici nu a fost vorba despre conditii normale, ci speciale, deoarece eliminarea Stelei de catre echipa bulgara nu poate fi uitata atat de usor, mai ales ca a participat din plin la ea si marele jucator roman Cosmin Moti. Cum in turul de la Razgrad, Real Madrid invinsese la limita, scor 2-1, mi-am pus toate sperantele in acest meci si asteptarile mele nu au fost in zadar, desi se putea si mai bine, la cate ocazii au avut spaniolii.

Daca fotbalistii Realului nu se jucau cu ocaziile, scorul putea fi cel putin dublu, insa, tinand cont ca au tratat cu lejeritate partida, sunt foarte multumit si cu acest rezultat. De la trei goluri in sus inseamna umilinta. Doream sa vad sange si asta s-a intamplat. Dupa acest scor, ar fi frumos sa-i faca inca o statuie lui Moti, pentru ca nu au primit mai multe goluri.

Nu mai facem gesturi teatrale, sa ne dam cu bara in cap, ca in filmele mute, in ideea de a le arata strainilor cat de mult ne zbatem noi pentru ei si ca suntem trup si suflet alaturi de club?

In fiecare zi incerc sa devin din ce in ce mai bun, mai ales ca ne aflam in luna decembrie si spiritul sarbatorilor ar trebui sa ne cuprinda pe toti, insa unele momente sunt pur si simplu de nepretuit. Pentru toate celelalte exista nu stiu ce card.

Real Madrid Ludogoret Razgrad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *