Rezumat Romania – Danemarca: 2-0

claudiu keseru trx

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Romania – Danemarca a fost un meci destul de amical, din punctul de vedere al fotbalului aratat, nu si din cel al duritatii intrarilor, de ambele parti, castigat de catre Anghel Iordanescu.

Dupa ce Victor Piturca a plecat pe la arabi, pentru a castiga mai multi bani, nemultumit fiind si de faptul ca nu primea destula dragoste prin Romania, m-am intrebat daca Anghel Iordanescu inca mai este in forma. Stiam ca este un antrenor bun, insa unul care nu mai activase de ceva timp, asa ca aveam nevoie de o confirmare ca inca poate face treaba buna si ca Romania poate spera ca va ajunge, in sfarsit, la un turneu final.

Am primit acest raspuns. De doua ori. Primul, in meciul oficial, cel impotriva Irlandei de Nord. Al doilea, ieri, in meciul amical cu Danemarca.

Chiar daca ieri nu s-a jucat fotbal la intensitate maxima, fiind vorba despre un amical, se vede mana lui Anghel Iordanescu. Romania joaca altceva, fata de felul in care evolua cu Victor Piturca, in sensul bun. Nu spun ca Victor Piturca nu ar fi un antrenor bun, pentru ca este, dar avea unele idei fixe in legatura cu anumiti jucatori, pe care le stiti cu totii.

Mai mult de atat, Anghel Iordanescu si-a luat pe langa el antrenori tineri si valorosi. Aici ma refer la secunzii Isaila si Moldovan. Stiti bine ca despre Moldovan am mai scris pe aici, nemultumit fiind ca, in calitate de comentator, s-a luat de Dodel la un joc al Romaniei, cand nu era cazul. Nimeni nu are voie sa se ia de jucatorul meu preferat, fara sa-i scriu si eu ceva. 😀 Cu toate acestea, nu pot sa nu recunosc faptul ca Moldovan pare a fi un antrenor bun, de viitor, unul care iti lasa impresia ca-i dur si il poate ajuta pe Anghel Iordanescu sa-i stapaneasca pe jucatori.

De asemenea, chiar daca sunt stelist, l-am tot ciupit pe Alexandru Chipciu in ultimul timp, din cauza faptului ca gresea pase de cativa metri, chiar daca alerga mult, dribla si arata ca doreste sa joace. Ei bine, a venit timpul sa-l si laud, pentru ca el a fost cel care i-a pasat excelent lui Keseru, pentru golul de 1-0, inscris in minutul 53. La respectiva faza, cei doi s-au sincronizat perfect. Se vede ca joaca la aceeasi echipa.

Tot Keseru a fost cel care a inscris golul de 2-0 pentru Romania, in minutul 59, cu un sut superb, fiind omul meciului.

De cealalta parte, Danemarca a jucat “nordic”, asa cum se intampla si cu Norvegia sau Suedia. Tehnica putina, forta multa, datul cu crosa de hochei.

Dupa cum spuneam, imi place felul in care evolueaza Romania cu Anghel Iordanescu antrenor. Un antrenor bun scoate in evidenta faptul ca Romania inca are jucatori valorosi, atat timp cat selectia se face doar pe criterii fotbalistice, nu pe baza de prietenii sau alte lucruri subiective.

Chiar daca nu ne putem bate cu echipele de top ale Europei, sunt sigur ca daca vom ajunge in Franta, nu o sa ne facem de ras.

Foto: Claudiu Keseru – Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *