Rezumat Steaua Bucuresti – CSMS Iasi: 1-0

forza steaua fular

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Fiind vorba despre ultimul meci al acestui tur de campionat, pentru Steaua, am zis ca nu ar strica sa merg sa inghet si eu putin pe stadion, insa macar sa fie cu folos. Si a fost, deoarece Steaua a castigat atunci cand nimeni nu se mai astepta, aproape de finalul jocului, la una dintre ultimele faze ale celor sase minute de prelungire, victoria fiind cu atat mai placuta, chiar daca adversarul nu a fost tocmai unul de calibru.

Cand vine vorba despre suporteri, pe stadion cam batea vantul, absenta lor putand fi motivata de frigul de afara si de faptul ca Steaua nu juca impotriva unei echipe importante. Daca Steaua a beneficiat de vreo cateva sute de fani la acest meci, cei de la CSMS Iasi au avut o galerie formata… dintr-un singur suporter, insa foarte activ si galagios.

Glumind, nici nu stiu daca am voie sa scriu „Steaua”, pentru ca pe tabela puteai citi ca joaca „Gazde – CSM Iasi”. Nici numele echipei noastre nu era prezent pe tabela de marcaj, nici sigla clubului, dupa tot ceea ce s-a intamplat in ultimul timp, cu acel proces castigat de catre generalii Armatei Romane.

Prima repriza a fost una destul de plicticoasa, pentru ca jucatorii Stelei jucau cu o viteza in minus, parca gandindu-se deja la vacanta de iarna, desi mai au meci de disputat, cel impotriva formatiei Dinamo Kiev, in Europa League. Toate pasele erau mult prea incete, zici ca era un meci de old-boys. Mai repede au jucat cei de la CSMS Iasi, cel putin in prima parte a meciului. Asta pentru ca aproape toate echipele trag tare atunci cand intalnesc Steaua, chiar si cele aflate jos in clasament, pentru a iesi in evidenta, a-si vinde jucatorii si asa mai departe.

Imediat dupa ce arbitrul a fluierat sfarsitul primei reprize, enervati de jocul slab al Stelei, mai multi suporteri de la tribuna a doua, acolo unde am stat si eu, au mers aproape deasupra acelui tunel care duce inspre vestiare, pentru a-i certa pe jucatori si antrenori in timp ce acestia se indreptau catre el.

Unul dintre fani, mai fanatic, i-a luat pe toti la rand. Nu a ratat nici macar un singur jucator sau antrenor. In plus, era foarte nemultimit, ca noi toti, dealtfel, de felul in care arata tabela de marcaj, asa ca i-a strigat lui Nicolae Dica: „Dica, uita-te la tabela, iti place cum arata? Noi pe cine sustinem, pe „Gazde”?” la care Dica i-a replicat „Ce vina avem noi?”.

A doua repriza a fost si mai dezastruoasa decat prima, pentru ca nici macar cei de la CSMS Iasi nu au mai dorit sa joace, tragand de timp cum rar mi-a fost dat sa vad. Jucatorii Iasului cadeau pe jos precum popicele si nu se mai ridicau pana nu erau luati cu targa. Totul sub privirile mult prea ingaduitoare ale arbitrului Iulian Calin, care a facut atat de multe greseli, incat imi este si sila sa mai scriu despre ele.

Atunci cand refuzi jocul, asa cum au facut cei de la CSMS Iasi, fotbalul te pedepseste fix cum meriti, cu un gol incasat la una dintre ultimele faze ale meciului, in minutul 95, autor Lukasz Szukala.

Steaua a castigat pana la urma, cu greu, termina acest tur de campionat pe primul loc, la o diferenta mare de puncte de urmatoarea echipa, si mai ramane de vazut ce se va intampla in meciul de joi, cu Dinamo Kiev, desi v-am mai scris ca nu cred intr-o calificare miraculoasa in primavara Europa League.

Scuze pentru calitatea pozelor, insa nu am avut aparatul foto cu mine.

steaua bucuresti csms iasisteaua bucuresti csms iasisteaua bucuresti csms iasisteaua bucuresti csms iasisteaua bucuresti csms iasisteaua bucuresti csms iasisteaua bucuresti csms iasisteaua bucuresti csms iasisteaua bucuresti csms iasisteaua bucuresti csms iasi

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *