Rezumat Steaua – CS U Craiova: 3-1

complexul sportiv steaua

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Rezumat Steaua – CS U Craiova: 3-1

Chiar dacă vorbim despre un meci oficial al Ligii 1, Steaua a jucat astăzi o partidă de antrenament împotriva celor de la CS U Craiova, cu gândul la jocul de miercuri, cu FC Aktobe. O spun cu regret, fiindcă mă gândesc ce partide frumoase, disputate, erau înainte cele împotriva adevăratei echipe din Craiova.

Dacă nu a fost de ajuns faptul că meciul nu era unul care să stârnească cine ştie ce interes sau emoţii, deoarece era deja câştigat de către Steaua până să înceapă, diferenţa dintre cele două formaţii fiind imensă, am mai văzut şi un stadion golit de regulamentele anti-spectatori din ţara noastră. Nu o să înţeleg niciodată de ce dacă unii aruncă petarde, trebuie pedepsiţi toţi suporterii acelei formaţii. Dacă a greşit o persoană, să răspundă ea, nu suspenda pentru două etape dreptul oamenilor de a-şi vedea echipa favorită! Astea sunt nişte regulamente tâmpite, făcute împotriva suporterilor şi a echipelor de fotbal. Unii nu pot să-şi vadă favoriţii, iar ceilalţi nu au încasări. După ce că fotbalul nostru se zbate într-o mocirlă adâncă, îl împingi şi tu cât mai mult în ea.

Cu toate că pe stadion era o linişte suspectă pentru o partidă de fotbal, jocul practicat nu a fost unul rău. Tănase şi Chipciu au fost odihniţi în prima parte a meciului, pentru jocul cu Aktobe, aceştia intrând pe teren abia în repriza a doua. Tănase a părut un pic relaxat în joc, poate şi pentru că soarta întâlnirii era deja pecetuită.

Prima repriză, ca de altfel tot meciul, a fost controlată de către Steaua, care a beneficiat şi de un Lucian Sânmărtean (omul meciului) cu o foarte mare poftă de joc, după ce a lipsit în ultimele două partide. Primul gol a venit foarte repede, în minutul 3 şi a fost marcat de către Adrian Popa. A doua reuşită a fost una superbă, Lucian Sânmărtean executând impecabil o lovitură liberă din apropierea careului şi astfel Steaua conducea cu 2-0 în minutul 34, scor care a rămas nemodificat până la pauză.

În a doua repriză, Steaua a jucat şi mai lejer, parcă nedorind să mai forţeze înscrierea altor goluri, însă cu toate acestea, Varela a marcat cu pieptul golul de 3-0 pentru echipa noastră, în minutul 94. Tocmai când mă gândeam că scorul părea mai apropiat de ceea ce se întâmplase pe teren, de alte ocazii mari pe care Steaua le ratase, a venit golul de onoare al oltenilor, tot în minutul 94, acesta fiind înscris de către Andrei Ivan.

Steaua nu s-a întrebuinţat la maxim astăzi, pentru că nici adversarul nu a fost unul valoros, dar poate era bine să fi înscris mai multe goluri, pentru golaveraj. Rămân la părerea mea, că doar Astra şi Petrolul îi pot pune probleme Stelei în prezenta ediţie de campionat, restul echipelor fiind mult sub valoarea roş’-albaştrilor.

Această victorie, obţinută fără prea mari bătăi de cap, este una importantă din punctul de vedere al moralului pe care băieţii noştri îl vor avea miercuri, atunci când se va disputa returul împotriva celor de la Aktobe, pentru calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *