Rezumatul meciurilor disputate la Campionatul Mondial de Fotbal 10

Eden Hazard

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Rezumatul meciurilor disputate la Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia 10:

Belgia – Rusia: 1-0

Belgienii câştigă şi se califică în optimile de finală ale Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia, înaintea desfăşurării ultimului meci din faza grupelor, cel împotriva Coreei de Sud.

Jocul a decurs într-un mod tare plicticos, din cauza faptului că belgienii se mulţumeau şi cu un scor egal. În prima repriză, una destul de anostă, au existat, totuşi, câteva ocazii de gol, de ambele părţi, însă niciuna dintre cele două formaţii nu a reuşit să înscrie. Rusia a avut şi un penalty, neacordat de către arbitrul german Felix Brych.

A doua repriză a fost şi mai slabă, ruşii obosind după efortul depus în prima parte a meciului, iar belgienii jucând cu şi mai mare dezinteres. Cu toate acestea, Belgia a reuşit să înscrie înspre finalul partidei, în minutul 88, prin Divock Origi şi şi-a asigurat calificarea.

Sunt curios ce o să se întâmple în cealaltă partidă din grupă, Coreea de Sud – Algeria, care va începe peste puţin timp, deoarece, în funcţie de rezultatul acesteia, vom şti exact cum stau lucrurile înainte de disputarea ultimelor două jocuri din această fază a competiţiei. Mă risc şi la un pronostic: cred că va câştiga Algeria, însă în fotbal se poate întâmpla orice.

Coreea de Sud – Algeria: 2-4

Algeria câştigă, aşa cum era de aşteptat şi are nevoie de cel puţin un egal în ultimul meci, împotriva Rusiei, pentru a se califica în optimi, ţinând cont şi de faptul că este puţin probabil ca sud-coreenii să-i învingă la scor pe deja calificaţii belgieni.

Jocul a fost ceva mai vioi decât cel dintre Belgia şi Rusia, algerienii intrând la pauză cu un avantaj de trei goluri. În repriza a doua au mai fost înscrise tot trei goluri, două de partea coreenilor, care au profitat de relaxarea din jocul Algeriei, prilejuită de avantajul obţinut în prima parte a meciului şi unul în dreptul nord-africanilor.

Algerienii au câştigat meritat şi sper să se califice mai departe, deoarece joacă cel mai spectaculos fotbal dintre toate echipele care sunt cu ei în grupă. De cealaltă parte, Coreea de Sud practică un fotbal inimos, însă foarte modest, din toate punctele de vedere: tactic, tehnic, forţă de joc şi aşa mai departe.

S.U.A – Portugalia: 2-2

Americanii scapă printre degete victoria, însă merg să joace ultimul meci, împotriva Germaniei, cu gândul la a scoate cel puţin un egal, situaţie în care s-ar califica atât ei, cât şi nemţii. Portughezii mai au doar şanse teoretice de a ieşi din grupe.

Jocul a fost unul plăcut, cu răsturnări de situaţie. Primul gol a venit foarte repede, în minutul 5 şi a fost înscris de portughezul Nani. „Brazilienii Europei” au mai avut câteva şanse mari de a marca în prima repriză, dar portarul american, Tim Howard, a prins o zi bună, reuşind să pareze şuturile adversarilor.

Americanii au izbutit să întoarcă rezultatul, în cea de-a doua repriză, prin cei mai buni oameni ai lor, Jermaine Jones, în minutul 64 şi căpitanul Clint Dempsey, în minutul 81.

Tocmai când se pregăteau americanii să sărbătorească o muncită şi meritată calificare în optimile de finală ale Cupei Mondiale, a venit golul lui Silvestre Varela, din minutul 95, la ultima fază a meciului.

Foto: Eden Hazard – Facebook

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *