Rezumatul meciurilor disputate la Campionatul Mondial de Fotbal 3

karim benzema brazil

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Rezumatul meciurilor disputate la Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia 3:

Elveţia – Ecuador: 2-1

Este, de departe, cel mai slab meci pe care l-am văzut la această ediţie a Campionatul Mondial de Fotbal. Două echipe mediocre, care nu au punctat la niciun capitol: nici viteză, nici tehnică, nici ambiţie, nici nimic. Nu am văzut nici măcar un jucător care să iasă în evidenţă. A fost un joc de umplutură, o plictiseală totală. Ai insomnii, somnul nu-şi face prezenţa? Încearcă să priveşti vreo 5-10 minute la înregistrarea meciului. Efect garantat!

Cred că ieşea o întâlnire mai interesantă şi dacă puneau să joace un ceas elveţian, împotriva unei banane ecuadoriene.

Franţa – Honduras: 3-0

Franţa a evoluat în nota obişnuită: un joc tehnic, rapid, frumos, practicat de nişte jucători de super-clasă. Singurul regret este că nu l-am văzut şi nici nu îl voi vedea în acţiune pe Frank Ribery, deoarece starul francez s-a accidentat chiar înaintea începerii Mondialului brazilian.

De cealaltă parte, Honduras a practicat un joc obstrucţionist, căutând mereu să-l accidenteze pe adversar, să-l tragă, să-l lovească. Nu a fost vorba de un joc bărbătesc, umăr la umăr, ci de nişte faulturi grosolane la aproape fiecare intrare asupra francezilor. Ăsta nu-i fotbal! Dacă adversarul este mult mai bun decât tine, nu înseamnă că trebuie să-i rupi picioarele. Nu înţeleg ce caută Honduras la un spectacol fotbalistic.

Argentina – Bosnia-Herţegovina: 2-1

Un meci în care ambele echipe au jucat un fotbal plăcut, evident, cu un plus de valoare în partea argentinienilor. Messi a marcat şi dă semne de revenire, asta după ce în ultimul timp a cam fost într-un con de umbră.

Bosniacii şi-au făcut singuri meciul mai greu, deoarece s-au văzut conduşi, printr-un autogol, încă din minutul 3 al partidei. Golul înscris de Ibišević, în minutul 85, a venit un pic prea târziu şi astfel Argentina a reuşit să câştige jocul.

Foto: Karim Benzema – Instagram

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *