Rezumatul meciurilor disputate la Campionatul Mondial de Fotbal 5

neymar junior

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Rezumatul meciurilor disputate la Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia 5:

Belgia – Algeria: 2-1

Un meci în care m-aş fi aşteptat ca echipa Belgiei să defileze, ţinând cont de valoarea jucătorilor, însă nu a fost deloc aşa. Algerienii au practicat un fotbal modern, rapid, reuşind să domine prima parte a întâlnirii şi chiar să înscrie un gol, din penalty, în minutul 25.

Efortul depus de africani în prima repriză, a început să se vadă în cea de a doua, atunci când belgienii au preluat controlul meciului şi au înscris de două ori, prin Fellaini şi Mertens. Ambii jucători au intrat pe teren în partea secundă a jocului. Mi se pare ciudată decizia antrenorului belgian, Marc Wilmots, de a nu-l introduce titular pe Marouane Fellaini, un jucător atât de talentat şi care a făcut diferenţa.

Până la urmă, belgienii au câştigat meritat, datorită faptului că au fost echipa mai valoroasă, însă nu de o manieră categorică, aşa cum se tot discuta înaintea începerii partidei.

Brazilia – Mexic: 0-0

Tehnica braziliană versus rapiditatea mexicană. Un meci început cu foarte multe durităţi, de ambele părţi, în special dinspre jucătorii echipei Mexicului, totul sub privirile mult prea îngăduitoare ale arbitrului turc Cüneyt Çakır. Îmi place jocul lăsat mai liber, însă aici a fost vorba de intrări care necesitau a fi sancţionate. Mereu am observat că majoritatea arbitrilor se feresc să acorde cartonaşe la începutul meciului. Jucătorii ştiu asta şi profită.

Brazilienii nu au jucat rău, însă parcă tot nu este ceea ce aşteptam de la ei. Au avut vreo 3-4 mari ocazii de a înscrie, însă portarul mexican a fost în mare formă. Ambele echipe aveau 3 puncte, asta înseamnă că era un meci în care formaţia care reuşea să câştige, îşi asigura calificarea din grupe încă înainte de disputarea ultimului joc. De cealaltă parte, mexicanii au încercat şi ei să înscrie, însă, de asemenea, nu au reuşit.

Chiar dacă a fost vorba de o remiză albă şi golurile sunt sarea şi piperul unui meci, nu pot spune că a fost un joc plicticos, din contră.

Federaţia Rusă – Coreea de Sud: 1-1

Un joc destul de anost, în care ruşii au pornit ca favoriţi, au dominat jocul, însă fără prea mari realizări tehnice. Contrat evoluţiei partidei, coreenii au fost cei care au înscris primul gol, în minutul 68, prin Lee Keun-Ho, profitând şi de greşeala portarului rus. Ruşii au egalat destul de repede, la doar 6 minute de la primirea golului, prin Aleksandr Kerzhakov, stabilind scorul final al întâlnirii: Federaţia Rusă 1 – Coreea de Sud 1.

Foto: Neymar – Facebook

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

3 comentarii

  1. Romanica cand joaca?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *