Rezumatul meciurilor disputate la Campionatul Mondial de Fotbal

arjen robben brazil 2014

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Iată cam ce s-a întâmplat, pe scurt, în partidele disputate până acum la Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia:

Brazilia – Croaţia: 3-1

Brazilienii au făcut un meci neaşteptat de slab, au jucat precipitat şi cu destul de puţine realizări tehnice. Croaţii au prestat în nota obişnuită a ultimilor ani, cu multă ambiţie, determinare, zbatere, în amintirea marilor jucători pe care i-au avut, aceia care mai punctau şi la impresia artistică, nu doar la combativitate.

Eroul negativ al acestui meci a fost arbitrul Yuichi Nishimura, deoarece japonezul a acordat Braziliei, la scorul de 1-1, un penalty pe care doar el l-a văzut.

Mexic – Camerun: 1-0

Un joc rapid, plăcut ochiului, practicat de către mexicani, care ar fi putut duce lucrurile înspre un adevărat spectacol fotbalistic, dacă nu interveneau doi factori: arbitrul asistent, columbianul Humberto Clavijo, cel care le-a anulat mexicanilor, în mod eronat, două goluri şi jocul lent, fără ambiţie, cu multe greşeli, practicat de către jucătorii camerunezi.

Spania – Olanda: 1-5

Ce meci! Superb! Acesta este motivul pentru care a fost inventat fotbalul: pentru a putea fi jucat de nişte magicieni, aşa cum sunt Andrés Iniesta şi Arjen Robben.

Prima repriză, deşi s-a terminat la egalitate (1-1), aş putea spune că a fost controlată de jucătorii spanioli, aceştia reuşind de câteva ori să-i înghesuie pe olandezi în propriul careu.

În repriza a doua s-au schimbat lucrurile, spaniolii parcă neputând să ţină ritmul primei părţi, iar olandezii devenind din ce în ce mai precişi în execuţii, astfel campioana mondială en-titre a mai încasat 4 goluri.

Chile – Australia: 3-1

Chilienii au înscris repede două goluri, în primele 15 minute ale partidei, datorită diferenţei evidente de valoare dintre cele două formaţii, însă a urmat un moment de relaxare din partea acestora, fapt care era să-i coste, deoarece australienii au reuşit să reducă din diferenţă în minutul 35, astfel ţinând partida în suspans până la înscrierea golului de 3-1, în minutele de prelungire ale celei de-a doua reprize. Dacă vor să meargă mai departe, spaniolii ar trebui să se concentreze asupra formaţiei sud-americane, pentru că altfel este posibil să vedem o surpriză.

Foto: Arjen Robben –Keny Quentin – Facebook

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *