Robocop trăieşte

Şi este bodyguard într-un club din Ucraina.

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Povestea: nişte unii au avut un conflict cu paznicii clubului de noapte. Dacă se întâmpla la români, cefele late îi bateau, oamenii plecau acasă, mai şi mulţumeau la plecare. Nu e cazul şi în Ucraina, pentru că baieţii aia s-au întors cu prietenii lor, mulţi la număr şi au decis să le aplice o corecţie fizică bodyguarzilor.

Faza tare este că unul dintre bodyguarzi, după ce este lovit cu pumnii, cu picioarele, înjunghiat, lovit cu o bară din metal, cu scaune, minute în şir , rămâne în picioare . Şi mai mult, se hotărăşte, cu sângele şiroind pe frunte (~1:45) să-i aplice o lovitură frontală de picior, unuia dintre cei care i-au atacat. Lovitura aia nu este dată de unul de pe stradă, ci este evident că a fost exersată mult timp în sala de arte marţiale.

Mişcare plină de tupeu şi de sânge în … vine, dar care i-a adus altă serie de pumni, picioare şi scaune in cap. Tot nu au reuşit să-l pună la pământ.

Întrebarea mea este: din ce naiba este făcut bodyguardul ăla? Carne nu-i cu siguranţă. Trebuie sa fie vreun Robocop, cyborg ceva.

2 Comments

  1. nu credeam ca pot sa vad asa rezistenta……. in viata mea ! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *