Romancele sunt frumoase, dar constientizeaza prea tarziu acest lucru

Romancele sunt frumoase, se aranjeaza, se imbraca bine, au grija de ele, dar nu sunt bune la pat, in marea lor majoritate. La concluzia asta am ajuns, dupa ce am facut mai multe sondaje, pana la romance relatiiaceasta varsta. Am tot sondat subiectele si asta a reiesit, cu o marja de eroare foarte mica.

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Ma refer la fetele de douazeci si ceva de ani, varsta perfecta pentru a fi utilizabile si a-ti arata sentimentele tale cele mai adanci fata de ele. Alea mai mici nu au minte, deci nu-s bune. Alea mai mari devin scorpii, pentru ca trece timpul peste ele, relatiile esuate se aduna, la fel si pretentiile nejustificate, deoarece ele considera ca imbatranesc precum vinul. Doar imbatranesc.

Astea de douazeci si ceva de ani sunt complexate, nu au incredere in ele. Nu prea devreme si nu asa, pentru ca nu sunt curva. Vor si ele, insa de vina este comunismul, deoarece spiritul lui a ramas pe aici, indiferent daca au apucat sa-l deguste sau nu.

Cele bune la pat, pentru ca mai gasesti si asa ceva, ar putea oricand sa urmeze o cariera de expert imobiliar. Experienta exista, clientii fiind multi.

Cele care nu sunt bune la pat, dar decid sa incerce, intr-un final, te fac sa te gandesti ca-s amuzante, deoarece pe moment gandila, dar a doua zi ustura. Ustura si palma pe care ti-o dai peste cap, chiar daca ea nu are dinti.

Cand ajung sa fie constiente de ceea ce vor, mai sunt utilizabile doar in mintea lor. Desigur, nu conteaza anii, ca ele se simt tinere.

Tu te simti aerian, pentru ca magicianul din tine ar vrea sa introduca bagheta magica intr-un lacas potrivit, care sa insemne fericire, nu intr-un joben gasit prin desertul Sahara.

Asta-i momentul in care ele nu inteleg de ce lumea le considera libidinoase atunci cand se lauda ca o sug prin elicopter, la altitudinea de aproape 50 de ani. Sunt dive si sunt tinere.

Desigur, trebuie sa se prefaca in zanele bune, cel putin pentru o perioada, pentru ca nu ar sta nimeni cu niste forme de viata neinteligente, batrane si pline de rautate.

Oamenii nu se schimba absolut niciodata. Doar timpurile.

Hai cu inca o suta de ani peste noi!

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

2 comentarii

  1. Cel mai bun review la adresa romancelor de pana acuma pe internet 🙂 Kudos and congrats

  2. Din ce am constatat eu zic ca astea tinere de 20+ au cel mai des complexe de superioritate ,nicidecum (complexe de inferioritate) sa n-aibe incredere in ele.Mai degraba n-au incredere in unii dintre noi barbatii ,dat fiindca din familie li se inoculeaza in primul rind ideea ca-s cele mai frumoase si ca n-au de acceptat decit un print pe Ferrari alb .E drept ca si noi facem cam des greseala de a le supraestima si asta „le da aripi” in mintea lor ca sint cele mai grozave.Comunismul e din pacate foarte prezent in mentalul multora dar amestecat cu un capitalism de cacao asa cum a fost si este la noi de 26 de ani incoace.Sint multe de zis dar ma opresc aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *