Romania este o tara destul de sigura

atac topor america

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Ma uitam ieri la ce s-a intamplat pe la americani si ma gandeam la faptul ca Romania este o tara destul de sigura. Si pe la noi mai vezi chestii d-astea tragice, tinand cont ca avem o populatie de vreo 17 milioane de locuitori ramasi prin tara, insa ele sunt destul de rare, nici vorba sa fie atat de dese precum prin alte parti.

Evident, sunt tari si mai sigure decat a noastra, aici referindu-ma la cele nordice (Norvegia, Suedia, Danemarca) deoarece acolo nivelul de trai este atat de ridicat, incat nu mai exista acele certuri permanente din cadrul familiilor romanesti, majoritatea avand drept cauza principala lipsa banilor. Pe langa bani, mai este vorba si de temperatura. Oamenilor nu prea le mai arde de cearta, atunci cand afara este un frig de-ti ingheata gandurile. Exista studii in acest sens, insa nici nu ai nevoie sa citesti asa ceva, fiind de ajuns sa simti pe pielea ta vremea din Romania ultimelor zile.

Pentru cei care nu stiti ce s-a intamplat pe la americani, ieri, voi face un rezumat.

Patru politisti americani patrulau ei linistiti pe strada, cand, de-o data, un om ii roaga sa-l lase sa le faca poze. Acestia accepta, omul incearca sa-i fotografieze si atunci se petrece dezastrul: al om, care ii pandea de dupa un stalp din apropiere, ii ataca si ii loveste cu un topor. Pe unul dintre ei l-a lovit in cap, acesta fiind internat in spital, in stare grava, al doilea a scapat cu rani care nu i-au pus viata in pericol, iar ceilalti doi politisti, au tras inspre atacator si l-au omorat.

De bine ce au tras cei doi politisti, au ranit in spate si o femeie care boschetarea prin zona.

Se pare ca nu a fost vorba despre vreo ambuscada, in sensul ca barbatul care i-a rugat sa-l lase sa-i pozeze, nu avea legatura cu atacatorul.

Atacatorul a facut parte din Marina Militara a Statelor Unite ale Americii, asta pana cand a fost concediat, din cauza comportamentului sau deviant. Nu este precizat clar ce inseamna acel “comportament deviant”, insa, tinand cont de ceea ce s-a intamplat, te poti gandi foarte usor la faptul ca acesta se credea un amerindian neaos, pe care l-au trimis spiritele sa-si foloseasca al sau tomahawk pe scalpurile inamicilor.

Ceea ce se cunoaste cu siguranta despre acesta, este faptul ca a lasat mai multe comentarii pe Internet, pe un site care sustine gruparea SIIL, in legatura cu ale sale convingeri religioase radicale, rasism si alte astfel de lucruri.

Tinand cont de toate aceste evenimente petrecute in ultimul timp, in tari mult mai dezvoltate decat a noastra, indiferent de problemele care exista si pe la noi, Romania este o tara destul de sigura, mult mai sigura decat altele.

Asta inseamna ca romanii sunt destul de linistiti, pe de-o parte, iar, pe de alta parte, poti trage foarte usor concluzia ca serviciile noastre secrete isi fac bine treaba.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *