Romania produce arme de calitate

Habar nu aveam ca Romania produce arme de o foarte buna calitate, pana nu am vazut videoclipul de mai jos.

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Nu ma pricep la arme, asa ca, la prima vedere, nu as sti sa fac diferenta dintre un Kalashnikov (AK-47) original si varianta romaneasca a acestuia, denumita WASR-10. Din fericire, exista experti, adica oameni care cunosc la perfectie un anumit domeniu, sunt pasionati de el.

Pentru a va da un exemplu clar despre ceea ce inseamna sa fii expert, va prezint urmatoarea situatie: sunt sigur ca daca ati citit vreodata comentariile de pe site-urile cu multi de x, ati observat ca aproape mereu se gaseste cate o persoana care sa intrebe cine este un anumit model si, in marea majoritate a cazurilor, curiozitatea ii este satisfacuta.

Intrebarea suna cam asa: “Stie cineva care-i numele acestui model?” iar raspunsul nu intarzie sa apara: “Este Alicia Pusisparx!”. Aici avem de-a face cu un viitor expert, unul care-i interesat sa acumuleze cat mai multe cunostinte, pentru a-i putea ajuta si el pe altii, si cu un adevarat expert, un om dedicat acestui domeniu, care te poate lamuri oricand in legatura cu numele vreunui model. Asta inseamna sa fii expert, intr-o industrie in care activeaza foarte multe persoane.

La fel s-a intamplat si cu acest AK-47 WASR-10, atunci cand toata lumea a spus ca este un Kalashnikov de la mama lui. A venit imediat un expert, care a tinut sa precizeze ca-i un “Romanian WASR-10”.

Imediat dupa ce am aflat aceasta informatie pretioasa, m-am gandit ca putem castiga o multime de lupte, trebuie doar sa exportam mai multe astfel de arme.

Voi va dati seama ca daca teroristii de la Charlie Hebdo foloseau WASR-10, in loc de Kalasnikoave originale, astazi nu mai discutam despre o adevarata tragedie, ci de momente vesele?

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *