România trebuie să invadeze Ucraina!

România trebuie să invadeze Ucraina, în căutarea resurselor sale naturale, incredibil de naturale şi frumoase!

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Cum citisem eu pe undeva, zilele trecute, că ucrainencele au luat cu asalt site-urile de matrimoniale din afara ţării, pentru a se mărita cu nişte prinţi care să le scape de situaţia delicată în care se află ţara lor, am zis că trebuie să investighez neapărat toată treaba.

Într-adevăr, marea majoritate a profilurilor create de către fetele din Ucraina, pe reţelele de găsire a sufletului pereche, aveau ca locaţie oraşe aflate la graniţa cu Federaţia Rusă, cum ar fi Doneţk şi Luhansk.

Mereu am spus că moldovencele noastre sunt cele mai frumoase femei din lume, la concurenţă strânsă cu rusoaicele, însă nu am văzut pe nicăieri o diferenţă atât de mare între numărul fetelor frumoase şi cele mai puţin drăguţe, în favoarea celor dintâi, aşa cum se întâmplă în cazul ucrainencele.

Pentru a fi o persoană completă, se spune că frumuseţea exterioară trebuie urmată,neapărat, de cea interioară. Mă pricep la oameni şi pot citi pe unele dintre chipurile fetelor de mai jos, naturaleţe, inocenţă, naivitate, exact acele lucruri care îl atrag pe un bărbat la o femeie şi care la noi s-au transformat în manelism, obrăznicie şi fiţe.

Iată câteva dintre fetele frumoase din Ucraina, care vor să se mărite cu străini.

fete sexy ucrainafete sexy ucrainafete sexy ucrainafete sexy ucrainafete sexy ucrainafete sexy ucrainafete sexy ucrainafete sexy ucrainafete sexy ucrainafete sexy ucrainafete sexy ucrainafete sexy ucrainafete sexy ucrainafete sexy ucrainafete sexy ucrainafete sexy ucraina

Foto: city-of-brides.net

Share it on:
TwitterFacebook

One Comment

  1. Bună eu vreau să te ieau în Austria.
    Tu ești foarte frumoasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *