Rosy Lovers

 

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Rosy-Lovers

Rosy Lovers este un serial coreean de dragoste, despre un cuplu foarte tanar, care ajunge sa se maturizeze extrem de repede, atunci cand are loc un eveniment special in viata celor doi indragostiti. Dintr-o data, acestia trebuie sa devina responsabili si sa aiba grija de rodul iubirii lor, chiar daca problemele sunt si mai multe decat de obicei, atunci cand nu exista experienta. Rosy Lovers a fost lansat in anul 2014, luna octombrie, si contine 52 de episoade.

Rosy Lovers este povestea a doua persoane care ajung sa se indragosteasca una de cealalata, desi sunt despartite de atat de multe lucruri, inclusiv de faptul ca provin din doua lumi total diferite.

Ea este genul acela de persoana care crede ca i se cuvine totul, ca poate avea orice, doar trebuie sa ceara. Asta pentru ca provine dintr-o familie foarte bogata, primind mereu tot ceea ce si-a dorit, fara sa depuna un cat de mic efort pentru a merita lucrul respectiv. Este o fata imatura, usor naiva, alintata peste masura de catre mama acesteia. Fata mamei nu stie ceea ce inseamna greul, pentru ca nu a fost pusa niciodata in situatia de a se confrunta cu adevaratele probleme ale vietii. Nu a fost, insa acest lucru se va intampla in continuare, atunci cand ai ei decid ca trebuie sa aleaga un sot pentru fata lor, care sa provina dintr-o familie la fel de buna ca a lor.

Asta este ceea ce doresc parintii ei, nu si ceea ce vrea ea. Fiind o fire rebela, careia ii place mereu sa faca doar ceea ce doreste ea, aceasta nu vrea nici in ruptul capului sa se casatoreasca impreuna cu o persoana impusa de parinti, ci aleasa de catre inima ei. Crede in dragoste si nu ar accepta niciodata sa devina sotia unei persoane pe care nu o iubeste. Astfel, ajunge sa isi dea intalnire cu el, colegul ei de universitate, cei doi studiind la facultati diferite.

El este un baiat care provine dintr-o familie modesta, mama sa fiind cea care l-a crescut singura. Vrea sa termine cat mai repede facultatea, pentru a se angaja si a-si ajuta parintele. Chiar daca este o idee mai matur decat ea, nici acesta nu este pregatit in totalitate pentru viata si, cu siguranta, nu pentru ceea ce se va intampla in continuare.

O noapte de iubire, doi tineri indragostiti si rodul iubirii lor, care va veni pe lume in aproximativ noua luni.

Datorita faptului ca a ramas gravida, cei doi trebuie sa-si schimbe prioritatile si sa se maturizeze cat mai repede, in ideea de a putea face fata unor situatii noi pentru acestia, pe care nu le asteptau atat de devreme in viata lor.

Rosy Lovers este un serial coreean simpatic, despre doi tineri care se pregatesc sa devina parinti, desi nu si-au propus sa se intample acest lucru atat de devreme. S-a intamplat, asa cum se intampla de multe ori si in situatii din viata reala, nu doar in serialele coreene, iar acum trebuie sa gestioneze situatia cat mai bine posibil, pentru a putea fi o familie fericita.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *