Royul Paemily – Royal Family

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Royul Paemily Royal Family

Royul Paemily (Royal Family) face parte din categoria seriale coreene de actiune, acolo unde viata linistita, implinita din toate punctele de vedere, inclusiv cel sentimental, se transforma dintr-o data in drama, atunci cand ea isi pierde singurul punct de sprijin si scut in fata familiei lui, cea care a considerat-0 intotdeauna o intrusa, un apendice de care au incercat mereu sa scape. Royul Paemily (Royal Family) este un serial coreean ce a fost lansat la inceputul lunii martie, a anului 2011, si care contine un numar total de 18 episoade.

Gandindu-ma la toata actiunea acestui serial coreean, daca ar fi sa ma refer la ceea ce se intampla in Romania, si prin alte parti, probabil, atunci cand vine vorba despre cupluri, parintii intervin de multe ori in relatiile copiilor lor, uneori mai mult decat ar fi cazul. Acest lucru se intampla pentru ca fiecare parinte doreste sa-si vada copilul bine, fericit. Uneori, acel “bine” pe care il inteleg parintii, este total diferit de cel al copilului. Sunt unele situatii in care copilul are dreptate, iar altele in care parintii vad mai bine lucrurile. Cu toate acestea, indiferent de situatie, copiilor nu le place atunci cand parintii intervin in relatiile lor. Nici parintilor nu le-a convenit acest lucru, atunci cand erau tineri si pateau exact acelasi lucru, de multe ori jurand ca ei nu vor proceda la fel cu ai lor copii. Acestea sunt niste promisiuni care vor fi mereu incalcate, tocmai din prea multa dragoste.

In cazul fetelor, acestea au cele mai mai probleme cu soacrele, pentru ca mamele de baieti, in cele mai multe cazuri, vor considera ca absolut nici o femeie nu este vrednica de fiul lor.

In cazul baietilor, acestia vor avea, de cele mai multe ori, probleme cu tatii fetelor, tot pentru ca absolut nici un barbat nu este pe masura fetei fiecaruia.

Sunt si exceptii pentru ambele cazuri de mai sus.

In Royul Paemily (Royal Family) ea are probleme cu toata familia lui, pentru ca aici este vorba si despre bani. Multi bani. Ea provenind dintr-o familie modesta, a fost vazuta mereu de catre familia lui, drept o intrusa, o femeie despre care ei cred ca a cautat doar o modalitate de imbogatire rapida. Atat timp cat a trait el, lucrurile erau suportabile, deoarece daca doi oameni se iubesc, tot ceea ce se intampla in jurul lor nu mai conteaza. Din nefericire pentru ea, si-a pierdut jumatatea intr-un accident de elicopter, iar incepand cu acel moment, situatia pentru ea a devenit incredibil de grea, toata familia raposatului sot incercand sa o alunge. Mai mult, cea mai inversunata persoana impotriva ei, soacra acesteia, reuseste sa ii franga inima si mai tare, atunci cand convinge instanta, in mod fals, ca nu este capabila sa-si creasca al ei copil si izbuteste sa-l ia de langa ea.

Din fericire pentru ea, binele pe care i l-a facut unui barbat cu multi ani in urma, ii este intors sub forma unui ajutor nesperat, de care are atat de multa nevoie pentru a reusi sa se lupte cu familia celui pe care l-a pierdut pentru totdeauna. Pe langa ajutor, intre cei doi incepe sa apara si o frumoasa poveste de dragoste, dar oare iubirea este atat de puternica incat sa treaca peste ceea ce pare a fi o incalcare grava a legii?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *