Rubi Banji – Ruby Ring

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Rubi Banji Ruby Ring

Rubi Banji (Ruby Ring) este un serial coreean despre gelozie dusa la extrem. In fiecare om exista o doza de invidie mai mica sau mai mare, doar ca atunci cand aceasta depaseste o anumita limita, poate conduce inspre fapte dintre cele mai rele. Rubi Banji (Ruby Ring) este un serial coreean de actiune, ce a fost lansat in anul 2013, luna august, si care contine 93 de episoade.

Rubi Banji (Ruby Ring) este povestea a doua surori gemene, care nu prea seamana intre ele si aici nu ma refer doar la felul in care acestea arata, ci, mai ales, la comportament, deoarece el este cel mai important lucru care-i defineste pe oameni. Una dintre aceste surori gemene este de-o bunatate iesita din comun, fiind apreciata de catre toti cei care o intalnesc, tocmai datorita felului ei de a se comporta. Este o fire prietenoasa, amiabila, insa, in acelasi timp, si responsabila. De cealalta parte, sora ei este o persoana geloasa pe tot ceea ce au altii, invidioasa pe sora ei si cat se poate de lacoma. Cu toate ca bunatatea nu o caracterizeaza, nefiind in stare sa le ofere celor din jurul ei sentimente pozitive, isi doreste sa aiba tot ceea ce este mai de pret in aceasta lume, inclusiv un sot foarte bogat.

Cum acel viitor sot foarte bogat exista doar in viata surorii sale, iar ea trebuie sa se multumeasca avand un prieten obisnuit, care a mai si lasat-o gravida, si invidia ei devine din ce in ce mai mare. Se simte nedreptatita si considera ca toate lucrurile negative din viata ei s-au intamplat din cauza surorii sale. De asemenea, o invidiaza atat de mult, incat ar fi in stare de orice pentru a intra in posesia lucrurilor detinute de catre sora ei.

Oportunitatea de a face acest lucru se iveste atunci cand masina in care se aflau ambele, este implicata intr-un accident rutier grav. Ambele surori sunt desfigurate in urma acelui accident auto, iar din cauza faptului ca inelul de logodna al surorii ei a fost gasit la ea, doctorii le reconstruiesc gresit fetele. Acum, sora cea rea este sora cea buna, iar sora cea buna se afla in coma.

Orbita de gelozie, sora cea rea nu sta prea mult pe ganduri atunci cand decide ca ar fi cazul sa-i fure rudei sale tot ceea ce are, inclusiv viitorul sot, daca tot o ajuta infatisarea in acest moment.

Atunci cand se trezeste din coma, sora cea buna incearca sa apeleze la prietenul surorii sale, cel care stie tot adevarul, insa acesta nu doreste sa o ajute. Vazand ca nu are alta cale de a redobandi ceea ce i-a fost luat, aceasta incepe sa se gandeasca la un plan de razbunare.

Rubi Banji (Ruby Ring) este un serial coreean despre ceea ce sunt capabili oamenii, atunci cand acestia se transforma in fiare, orbiti de invidie. De cele mai multe ori, viata bate filmul, asa ca nu ar fi exclus ca in realitate sa se fi intamplat deja lucruri asemanatoare, insa mult mai grave. De asta nu trebuie sa ne lasam niciodata prinsi in astfel de sentimente care nu ne pot aduce nimic bun.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *