Rusinea de a fi moldovean

papusa troll

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Am observat ca la fiecare articol cu stiri negative din Moldova, apare cel putin un troll care incepe sa faca misto de moldoveni, ba ca sunt betivi, ba ca violeaza batrane sau gaini, ba ca mai stiu eu ce. Este de ajuns o singura scanteie, ca imediat apar si cativa moldoveni care incep sa-l injure pe cel care a vrut doar sa se distreze un pic, neavand in realitate nimic impotriva lor.

Daca dorinta trollului de a se distra este de inteles, imi este greu sa pricep de ce niste oameni carora nu le este adresata personal gluma, incep sa se simta si sa reactioneze in consecinta. Romanii sunt glumeti si rad de absolut orice poate fi luat la misto, nu doar de moldoveni, ci si de ardeleni, olteni, chiar si de argesenii mei. Credeti ca daca o sa vad un articol despre faptul ca prin Arges tuica se evapora inainte de a fi facuta, voi incepe sa plang atunci cand un troll ii va lua pe argeseni la misto, ca-s betivi? Nici vorba! Ma voi alatura cu placere, in ideea de a continua caterinca.

De ce m-as ataca, daca eu consum ocazional alcool? Chiar daca as fi dependent de alcool, tot nu m-as lasa prins in jocul celor care fac misto, asta pentru ca si eu sunt o persoana vesela in marea majoritate a timpului, asa ca apreciez o gluma buna. Pana la urma, ce legatura am cu faptele altora? Daca tu nu procedezi precum cei din articole, de ce sa te simti si sa pornesti adevarate razboaie pe Internet, spre amuzamentul celui care si-a atins scopul cu al sau comentariu?

Toate acele comentarii la adresa moldovenilor apar, probabil, si pentru ca unii dintre ei se ataca atat de usor si daca este rost de ceva amuzament, romanul nu se da in laturi. Recunosc, fiind o persoana glumeata, sunt situatii cand nu pot sa ma abtin sa nu intervin si eu in discutii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *