Sa fim mereu sinceri sau nu?

Sa fim mereu sinceri sau nu

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Ar fi corect sa spunem mereu ceea ce simtim sau nu? Sa incercam sa fim sinceri sau sa ne asiguram interese de tot felul? Cred ca este bine sa spunem mereu doar ceea ce simtim, lucrurile pe care le credem noi cu adevarat, indiferent de situatie, avand grija sa nu jignim persoanele de langa noi, cum ar fi familia sau prietenii.

Sinceritatea ar trebui sa fie apreciata de catre toata lumea, mai devreme sau mai tarziu. Sinceritatea poate supara prima data, dar mai apoi chiar si persoanele care se supara pe noi pentru ca le-am spus adevarul, vor aprecia acest lucru. Nu sunt multe persoanele dornice sa fie sincere, pentru ca lumea in care traim ne-a invatat sa fim ipocriti si cu gandul mereu la interese personale, de aceea persoanele care spun ceea ce simt, care sunt sincere, sunt de apreciat. Sinceritatea trebuie intotdeauna sa primeze, sa primul lucru care conteaza.

Trebuie sa spunem mereu ceea ce simtim, intr-o forma mai dura sau mai moale, in functie de situatia in care ne gasim. Daca un prieten nu vrea sa inteleaga cu frumoasul, cu varianta care il protejeaza mai mult, atunci putem sa-i spunem si intr-o forma mai dura, avand grija sa nu-l jignim. Sinceritatea noastra nu trebuie sa jigneasca, insa ea trebuie sa existe. Sentimentele noastre trebuie sa reprezinte trairile, simturile noastre, sa reflecte parerea noastra.

Stiu, in aceasta lume sunt interese de tot felul si nu poti fi mereu sincer, dar poti incerca. Imi place sa fiu sincer, imi place sa spun mereu ceea ce cred, indiferent de situatie, chiar daca de multe ori am pierdut din cauza acestui lucru. Nu am cum sa fiu altfel, daca am fost asa o viata intreaga. Nu am cum sa ma schimb, doar pentru ca am vazut ca am pierdut de multe ori pentru ca am fost sincer si chiar daca stiu ca si pe viitor se va intampla fix acelasi lucru. Prefer sa pierd si sa spun ceea ce cred eu cu adevarat, adevarul meu.

De cele mai multe ori, adevarul doare, ca nimanui nu-i place sa auda lucruri rele despre propria persoana, insa adevarul trebuie sa iasa la suprafata, de fiecare data. Adevarul trebuie sa primeze, simturile noastre trebuie sa fie lasate libere, sinceritatea noastra trebuie sa fie cea care decide cuvintele, nu cuvintele sa treaca peste sinceritate. Asa cred ca trebuie sa procedam cu totii, chiar daca v-am scris mai sus ca am pierdut de multe ori din cauza acestui lucru.

Viata este un risc, iar sinceritatea iti aduce lucruri neplacute in viata, cu toate acestea, daca sunteti niste persoane care simt ca mine si carora nu le este teama sa spuna ceea ce simt, atunci trebuie sa spuneti mereu adevarul.

Da, trebuie sa spunem mereu ceea ce simtim, fara sa ii afectam prea tare pe cei de pe langa noi, pe cei care ne iubesc neconditionat si cu adevarat. Sinceritatea noastre este foarte importanta, iar alti oameni sinceri ne vor aprecia la adevarata noastra valoare. Celor care le place minciuna, oamenilor falsi, nu le va placea niciodata de noi.

Sper sa fiti niste oameni sinceri, care pune mereu adevarul in fata oricarui lucru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *