Să râdem cu Anne

Guest post by Anne.

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Bună ziua , bună seara .. mă gândeam că acum în mod normal urma să mă prezint dar am să fiu puţin mai misterioasă şi o voi face la sfârşit , aşadar …vă rog să nu daţi „fast-forward” cu ochişorii.

La „ameninţările” domnului Tănase , Adrian Tănase (da , pentru mine e un fel de agent 007) am decis să-mi încerc norocul în a vă pune un zâmbet pe buze , exact ..în cazul în care nu v-aţi prins încă voi aborda un subiect amuzant ..sau na , care se vrea a fi amuzant ..fiecare cu percepţia lui.

Pentru început ..blogger-ul amator din mine îmi spune că ar trebui să mă agăţ de un material amuzant şi să-l învălui sau să-i fac conturul , ba nu , să-l îmbăiez în fel de fel de comentarii amuzante…ceea ce am să şi fac , doar nu credeaţi că mă apuc să scriu o comedie acum.

Cu scuzele de rigoare am să trec de la expoziţiune direct la punctul culminant şi astăzi vom urmări câteva clipuleţe pseudo-celebere 100% autohtone ..fără machiaje , fără trucuri (viaţa şi omul în toată splendoarea lui) şi cu regie mai puţină decât suntem obişnuiţi să vedem pe la tembelizor.

Continuând , aş dori să vă prezint un material realizat de domnul Răzvan Anghelescu şi anume :

După cum spune şi titlul „Ce se întâmplă cu soarele noaptea?” …v-aş ruga să-mi răspundeţi la această întrebare în comentarii (ironic , sarcastic sau serios) şi dacă se poate aş prefera ca răspunsul să fie deasupra complimentelor , mulţumesc :)) .

Adăugând puţin dramatism , că la urma urmei şi comedia şi drama sunt specie a genului dramatic , secretul „succesurilor” lui în materie de views ? Simplu…luăm una bucată „middle of nowhere” , una bucată „întrebare banală” şi una bucată oameni care săracii n-au acces la informaţie (nu că ar avea curiozitatea , dar să nu-i judecăm) şi dacă e să vedem doar jumătatea plină a paharului ne putem amuza copios pe seama răspunsurilor puternic colorate.

Vă invit să vă mai delectaţi şi cu alte clipuri din aceeaşi categorie în cazul în care căutaţi o oază de …realitate :)) .

Şi sărind de la punctul culminant direct la deznodământ ..am înţeles că râsul (sper că v-am făcut să râdeţi) are mult mai multe efecte benefice asupra sănătăţii decât v-aţi fi putut închipui , bineînţeles ..evitaţi excesele !

Acestea fiind spuse , ţin să-i mulţumesc agentului 007 pentru şansa oferită şi pentru publicarea acestor rânduri şi îţi mulţumesc în mod egal şi ţie , cititorule , pentru că ai hotărât să-ţi pierzi timpul citindu-mă.

Mă numesc Ana , am 21 de ani şi sunt din Iaşi (originară).

Pupici , over & out.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *