Sa traim in visare sau realitate?

Sa traim in visare sau realitate

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Unora dintre noi ne place sa fim visatori si trebuie sa recunoastem acest lucru. Ne face placere atunci cand ne gandim la lucrurile care ar trebui sa ni se intample, exact asa cum dorim noi, intr-o maniera apropiata de perfectiune. Avem mereu capul in nori, plutim printre ei si nu vrem sa coboram mai jos de aceasta inaltime. Pentru cei pentru care viata este ca un vis trait cu ochii deschisi, lucrurile sunt mereu colorate in roz, nu exista rautate si neplaceri in jurul lor si sunt fericiti tot timpul, indiferent de necazurile care-i pun la incercare. Visatorii au si eu rolul lor in aceasta lume si desi nu se intampla prea des, din cand in cand visele mai devin si realitate.

De cealalta parte sunt cei care traiesc ancorati numai in realitate, sunt oamenii seriosi pentru care nu exista vise, nu exista imaginatie, nu exista iluzii de multe ori desarte. Acest tip de oameni ajuta la mersul lucrurilor in aceasta lume precum un ceas elvetian, asigurand o continuitate benefica omenirii, insa lipsita de acea viziune care te ajuta sa avansezi in viata, sa modernizezi lucrurile si sa le conduci catre progres. Rigiditatea in felul in care privesti lucrurile din jurul tau, in faptele pe care le intreprinzi si in general in modul tau de gandire, nu este intotdeauna echivalentul unor lucruri de viitor.

Omul trebuie sa stie si cand sa viseze si cand sa fie serios, deoarece numai printr-un echilibru permanent in viata putem sa ne asiguram un mod de viata benefic atat pentru noi, cat si pentru altii. Starile de dezechilibru, de a cadea numai in extreme, de a vedea numai in alb si negru nu sunt bune in general, deoarece te fac sa gandesti ca si cum ai fi intr-o cutie, din care nu zaresti ai altceva decat niste idei inchise.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *