Salaryman Chohanji – History of a Salaryman

 

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Salaryman Chohanji History of a Salaryman

Salaryman Chohanji (History of a Salaryman) face parte din categoria seriale coreene de actiune, acolo unde rivalitatea intre marile companii este atat de ridicata, incat se intampla des sa se spioneze unele pe altele, in incercarea de a pune mana pe secrete valoroase. Si daca acest lucru nu era suficient, in Salaryman Chohanji (History of a Salaryman) se ajunge pana la crima, doi oameni sfarsind prin a fi retinuti, in calitate de principali suspecti, insa oare ei sunt adevaratii vinovati? Salaryman Chohanji (History of a Salaryman) este un serial coreean ce a fost lansat in luna ianuarie, a anului 2012, si care contine 22 de episoade.

El este un tanar care tocmai a terminat facultatea si se afla in cautarea unui loc de munca decent, sarcina mai dificila decat credea el, la fel cam cum se intampla si pe la noi prin tara. Atunci cand zareste posibilitatea de a primi o scrisoare de recomandare din partea managerului unei companii din domeniul sanatatii, nu sta pe ganduri si-l roaga pe respectivul om sa-l ajute. Cum planul de acasa nu prea se potriveste cu cel din targ, nici lucrurile bune nu vin atat de repede pe cat si-ar dori unii, asa ca trebuie sa munceasca pentru acea scrisoare de recomandare.

Asta inseamna ca pret de zece zile, el si alti treizeci de candidati, trebuie sa traiasca izolati de lumea exterioara, timp in care va fi testat pe acestia un nou tip de medicament. Ajunsi in locatia unde se afla laboratorul companiei, acestora le sunt luate pana si telefoanele mobile, masurile de securitate fiind atat de drastice, fiindca formula respectivului medicament este secreta si nu trebuie sa ajunga pe mainile concurentei.

Cu toate acestea, concurenta se afla si ea in locatia respectiva, asta pentru ca reprezentantul unei companii rivale a reusit sa se infiltreze printre cei care testeaza acel medicament. Mai mult, este chiar colegul de camera al tanarului care doreste sa obtina scrisoarea de recomandare. Cel din urma observa ca al sau coleg de camera se comporta destul de ciudat si nu se poate abtine sa nu rada. Nu rade din cauza situatiei sau pentru ca al sau coleg il gadila la talpi, ci fiindca acel medicament are efecte secundare si nu doar pentru el.

Pe langa toate acestea, Salaryman Chohanji (History of a Salaryman) contine si destule scene amuzante, povesti romantice, mai ales ca pe acolo este si nepoata presedintelui companiei, precum si situatii dramatice. Atunci cand omul care ii promisese scrisoarea de recomandare este gasit mort, iar el este arestat la inmormantarea acestuia, impreuna cu nepoata presedintelui companiei, nimic din ceea ce paruse la inceput distractiv si interesant, nu mai este la fel.

Salaryman Chohanji (History of a Salaryman) este despre cea mai profitabila industrie a omenirii, cea a medicamentelor, una care produce mai multi bani decat vanzarea de droguri sau armament. Atunci cand este vorba despre sume atat de mari si interesele sunt la fel de ridicate, iar pana la crima nu mai este decat un singur pas, mai ales ca sunt multi oameni implicati in aflarea secretelor ce le-ar permite sa ramana cu un pas in fata concurentei.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *