Scholar Who Walks the Night

 

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Scholar-Who-Walks-the-Night

Scholar Who Walks the Night este un serial coreean de fictiune, despre regi, printi mostenitori, vampiri si povesti de iubire, actiunea avand loc in timpul dinastiei Joseon. Scholar Who Walks the Night a fost lansat in anul 2015, luna iulie, si contine un numar total de 20 de episoade.

Jung Hyun este printul mostenitor al Coreei, adica persoana care ar trebui sa devina noul rege. Ar trebui, insa doar daca acest lucru este si pe placul celui care conduce cu adevarat tara, vampirul Gwi. Gwi este un vampir nemilos, temut de catre toti servitorii regelui si care de sute de ani este cel care-l alege pe urmatorul rege, doar daca persoana care va urma la tron i se supune. Gwi este nemultumit de faptul ca Jung Hyun nu l-a vizitat de doua luni de zile, pentru a isi arata supunerea fata de el si a fi numit rege, asa ca doreste sa-l omoare.

La fel vrea si Jung Hyun, cel care nu mai doreste ca la palat sa existe un vampir care omoara oameni, in special femei (curtezanele regelui) si care stabileste mersul tarii. Jung Hyun nu este singur in misiunea sa de a-l omori pe Gwi, ci primeste ajutorul prietenului sau de o viata, Kim Sung Yeol, cel caruia nu i-a mai putut ascunde ceea ce se intampla la palat, mai ales ca in ultimele trei luni de zile printul a citit carti doar despre vampiri.

Doi tineri care incearca sa omoare un vampir puternic, insa acestia sunt ajutati de alt vampir, un vampir gardian. Vampirii gardieni sunt cei care ii ajuta pe oameni, insa doar daca acestia doresc sa fie ajutati. Unii regi nu au dorit sa scape de maleficul vampir, tocmai pentru a accede la tron. Acum ca Jung Hyun pare decis sa-l infrunte pe Gwi, vampirul gardian va incerca sa-l ajute sa scape de acesta. Peste doua zile, cand va fi luna plina, iar puterile lui Gwi vor scadea, vampirul gardian le va oferi un plan de a scapa de inamicul lor.

Din pacate pentru acestia, Jung Hyun este omorat, iar Kim Sung Yeol devine si el vampir gardian, in ideea de a se putea lupta cu Gwi.

La mai bine de o suta si douazeci de ani de la aceasta intamplare, Kim Sung Yeol inca incearca sa puna mana pe planul secret de a-l invinge pe Gwi, insa pentru acest lucru are nevoie de ajutorul lui Jo Yang Sun, o femeie deghizata in barbat, pentru a putea sa vanda carti, dupa ce tatal ei a fost acuzat de tradare, viata acesteia fiind pusa si ea in primejdie.

Cei doi trebuie sa incerce sa-l infranga pe Gwi, pana acesta nu devine prea puternic.

Scholar Who Walks the Night este un serial coreean foarte bine realizat, cu multe efecte speciale, actiune si o poveste captivanta. Il puteti urmari gratuit pe site-ul Viki, tradus in limba romana, pana in acest moment fiind lansate 16 din totalul de 20 de episoade. Episodul cu numarul 17 ar trebui sa apara peste 4 zile, iar ultimul la data de 10 septembrie.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *