Secret Love Affair

 

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Secret-Love-Affair

Secret Love Affair este un serial coreean despre doi oameni care ajung sa se cunoasca datorita pasiunii lor pentru muzica, pasiune care ii apropie din ce in ce mai mult, pana cand se transforma intr-o dragoste puternica si sincera, care nu tine cont nici de diferenta de varsta dintre acestia, nici de faptul ca ea este casatorita. Secret Love Affair a fost lansat in anul 2014, luna martie, si contine un numar total de 16 episoade.

Ea este o femeie in jurul varstei de patruzeci de ani, director de dezvoltare in cadrul unei fundatii care se ocupa cu descoperirea de noi talente. Stilata, eleganta si priceputa in ceea ce face, se pare ca aproape nimic nu o poate opri din drumul acesteia de a ajunge directorul general al centrului de arte, post pentru care a si fost propusa.

Cariera ei este una de care-i destul multumita, la fel si viata personala, fiind casatorita de peste doisprezece ani cu barbatul pe care-l iubeste. Sotul ei este profesor de pian, instrumentul de care a fost pasionata si ea in adolescenta, insa pe care nu a putut sa-l practice asa cum si-ar fi dorit, chiar daca era destul de priceputa, din cauza faptului ca sufera de o boala care se manifesta prin umflarea tendoanelor. Chiar daca ea nu a putut sa avanseze pe acest drum, nu inseamna ca nu-i poate ajuta pe altii, care sunt cel putin la fel de talentati cum era ea. Asa l-a descoperit pe el.

El este un tanar de douazeci de ani, care imediat dupa ce a terminat liceul s-a angajat curier pe motocicleta. Lucreaza de doi ani de zile, iar atunci cand este liber isi omoara timpul invatand singur, in joaca, sa cante la pian. Ceea ce nu realizeaza el, deocamdata, este ca a inceput sa cante la piant mult prea bine pentru un amator. Are nevoie de cineva care sa-i spuna cat de talentat este si sa-l ajute sa invete sa cante si mai bine. Acest lucru se intampla in momentul in care se filmeaza cantand la pian, dupa care urca videoclipurile pe YouTube.

Acolo, o persoana misterioasa ii spune sa mearga intr-un anumit loc, direct, fara prea multe detalii. Astfel, acesta ajunge sa o cunoasca pe ea si pe sotul ei, profesorul de pian. El crede ca persoana care ii scrie pe YouTube este sotul acesteia, insa, va afla pana la urma ca este chiar ea. Ea, cea care va ajunge sa se indragosteasca de el, mai ales ca si el ii raspunde pe acelasi ton, punandu-si in pericol casnicia si cariera.

Chiar daca ea este pe cale sa piarda tot ceea ce a cladit pana atunci, nu-i pasa, fiindu-i mai mult frica sa nu-l piarda pe acesta.

Secret Love Affair este un serial coreean care are o actiune asemanatoare cu „Pianist”. O femeie matura se indragosteste de un barbat mult mai tanar decat ea, deosebit de talentat in ceea ce priveste pasiunea lor comuna, pianul, pe care doreste sa-l ajute sa studieze asa cum trebuie acest instrument muzical.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *