Semifinalele Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia

fotbal pe note

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Dacă în optimi am avut dreptate în cazul tuturor pronosticurilor, iar în sferturi am greşit doar unul singur, haideţi să aruncăm o privire şi asupra celor două meciuri din semifinalele Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia:

Brazilia – Germania: 8.07.2014 – ora 23

Brazilia şi-a revenit din punctul de vedere al jocului pe care ni l-a arătat, în meciul împotriva Columbiei şi a fost singura partidă al cărei deznodământ nu l-am apeciat în mod corect, crezând în calificarea columbienilor. Brazilienii m-au contrazis şi îmi pare bine, deoarece v-am spus la începutul Campionatului Mondial că ţin cu ei, însă mă gândeam că joacă la fel cum au făcut-o anul trecut, la Cupa Confederaţiilor, pe care au şi câştigat-o, nu în modul mai puţin reuşit din partidele de până în jocul din sferturi.

Cu toate că şi-au mai revenit şi au arătat un joc bun, spectaculos, în ultimul meci, brazilienii au o mare problemă în partida cu Germania: absenţa lui Neymar. Nu o fi Neymar unul dintre cei mai mari fotbalişti ai Braziliei, încă, dar cu siguranţă este unul dintre cei mai talentaţi fotbalişti ai lor din actuala formaţie. Dacă ar fi vorba numai despre talent, poate nu era o pierdere atât de mare, însă Neymar reprezintă o stare de spirit în Brazilia. Se vorbeşte numai despre el, toţi fanii sunt alături de el, toate reclamele sunt aproape numai cu starul brazilian. La fel se întâmplă şi pe teren: Neymar le dă încredere coechipierilor săi, prin execuţiile tehnice pe care le are, prin şuturile la poartă, prin faptul că tribunele explodează când este el la minge şi aşa mai departe. Acest lucru nu poate fi înlocuit.

De cealaltă parte, Germania a câştigat nemţeşte jocul împotriva Franţei, cu un singur gol şi după fără să se mai zbată prea mult, preferând să se apere şi să-şi menţină fragilul avantaj. Germania este o echipă deosebit de puternică, despre care cred că încă nu a arătat tot ce poate la acest Mondial, deci misiunea Braziliei va fi una extrem de dificilă şi va avea nevoie în acest meci de toată susţinerea publicului.

Pronostic Brazilia – Germania: învinge Germania şi merge în finală.

Olanda – Argentina: 9.07.2014 – ora 23

Olanda a prestat în această dimineaţă un joc nu tocmai rău, din punctul de vedere al superiorităţii clare asupra adversarului, dar unul lent şi plicticos, care a condus înspre o victorie chinuită, la loteria loviturilor de la 11 metri. Nimeni nu cred că se aştepta la aşa ceva, mai ales dacă ţinem cont de faptul că americanii, Costa Rica, sunt o echipă mult prea slabă pentru formaţiile de top ale lumii.

Olanda va avea un meci extrem de dificil în compania Argentinei, dacă nu îşi revine şi nu ne arată fotbalul frumos pe care l-am văzut la aceştia, până în ultimul joc.

Argentina joacă un fotbal rapid, tehnic, modern şi arată ca o echipă pregătită de câştigarea Cupei Mondiale. Belgia şi ea o echipă tehnică, nu le-a pus nicio problemă în meciul din sferturi.

Singura problemă a sud-americanilor, este accidentarea unui jucător atât de important pentru ei, cum este Ángel Di María, care încă nu se ştie dacă va evolua în meciul împotriva Olandei. Ar fi o mare pierdere pentru ei, pentru că şi dacă în primele jocuri nu a arătat mare lucru, în comparaţie cu meciurile bune de la echipa de club, Ángel Di María şi-a revenit pe parcurs şi oricum, este o rotiţă importantă din angrenajul Argentinei.

Pronostic Olanda – Argentina: învinge Argentina şi merge în finală.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *