Sentimente amestecate de dragoste si ura

Sentimente amestecate de dragoste si ura

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Din cand in cand, nu stim daca simtim dragoste sau ura, pentru ca sentimentele noastre sunt amestecate. De exemplu, atunci cand prietenul sau prietena te paraseste, nu stii daca trebuie sa o iubesti in continuare, pentru ca asta simti sau este nevoie sa te lasi prada acelui sentiment puternic de ura, care vine intr-un mod natural intr-o astfel de situatie.

Sentimentele devin confuze si astfel apar tot felul de ganduri, unele care te transforma dintr-un om normal si care gandea limpede, intr-un om care este capabil de orice si plin de ura, chiar daca dragostea incearca si ea sa tipe din intunericul in care ai aruncat-o. Oamenii sunt capabili atat de ura, cat si de sentimente dintre cele mai frumoase. Din pacate, sunt situatii precum cea de mai sus, care amesteca ura cu dragostea si nu iese nimic bun din toata aceasta treaba.

Dragostea este un sentiment prea frumos pentru a-l amesteca cu orice altceva care nu este pozitiv. Dragostea trebuie imbinata doar cu lucruri bune, pentru ca doar asa reusim sa o hranim, sa o impingem inainte si sa o tinem vie. Daca dragostea este impletita cu ura, atunci ea incepe sa moara, pentru ca nu mai gaseste resurse suficiente sa existe. Dragostea trebuie ingrijita pentru a exista, altfel se poate transforma in sentimente negative, unele pe care oamenii nu ar trebui niciodata sa le simta.

Uram atunci cand simtim ca suntem inselati, cand credem ca nu meritam ceea ce ni se intampla sau cand consideram ca toata lumea a inceput sa fie impotriva noastra. Chiar daca stim ca nu este bine sa procedam asa, pur si simplu nu ne putem impotrivi, doarece, cel putin in prima faza, sentimentele negative sunt foarte puternice si pun stapanire pe noi.

Daca suntem niste persoane ambitioase, care nu vor sa se lase doborate de orice, atunci putem sa trecem peste toate lucrurile, mai ales ca timpul ne poate ajuta si el. Daca nu reusim astazi, maine trebuie sa ne gandim iar la bine si sa incercam sa trecem peste ceea ce ieri ne-a facut rau. Viata este frumoasa si trebuie traita, indiferent daca altii s-au gandit ca este mai bine sa ne intunece existenta pentru o perioada.

Noi nu trebuie sa ne lasam influentati de nimeni, ci trebuie sa ne gandim la binele nostru, in primul rand, pentru a putea sa le facem bine si altora, in continuare. Daca noua nu ne este bine, inseamna ca si altii vor incepe sa simta aceasta stare de nervozitate si de neliniste. Tot ceea ce noi simtim, se transmite, chiar daca noi nu dorim acest lucru, si altora de pe langa noi. Oamenii dragi noua simt ca nu ne este bine si incep sa se ingrijoreze si ei. De asta trebuie sa incercam sa trecem cat mai repede peste probleme, pentru a nu-i afecta si pe altii.

Pentru a nu-i afecta si pe altii si pentru a incepe iar sa facem bine, pentru ca pe acest lucru trebuie sa ne concentram existenta. Este atat de usor sa faci rau, incat este infinit mai greu sa faci bine. De asta noi trebuie sa luptam, trebuie sa facem bine, trebuie sa incercam sa schimbam lumea, sa o facem un pic mai buna si mai primitoare.

Imi doresc sa fiu asa, vreau sa fiti si voi in acest fel!

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *