Sentimente de dragoste

Sentimente de dragoste

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Cel mai frumos sentiment de pe aceasta lume este, fara indoiala, cel de dragoste. Este cel mai pur si puternic sentiment pe care omul il poate avea si pe care il cauta cu atat de multa ardoare. Sa iubesti si sa fii iubit este magic, este un cadou venit din ceruri, pentru ca noi muritorii sa ne putem bucura de el. Simt cum nu poti respira, nu poti exista fara acea persoana de care tie iti este drag. Simti ca mori daca nu o vezi o zi, simti ca viata ta nu are sens fara cel sau cea pe care o iubesti. Ii cauti atingerea cu disperare si nu vrei sa o pierzi niciodata. Vrei sa-i auzi rasuflarea langa a ta si sa-i simtit bataile inimii cum se sincronizeaza cu ale tale. Dragostea este un lucru magic, o minunatie de care nu poti duce lipsa, pe care o cauti indiferent de orice s-ar intampla.

Iubirea este cea care iti face viata mai frumoasa si iti lumineaza fiinta in fiecare zi. Iubirea te ridica pana in inaltul cerului si iti doresti sa ramai acolo, plutind… fara a mai cobora niciodata pe Pamant. Dragostea este darul cel mai de pret pe care un om il poate avea si pe care trebuie sa-l pretuiasca asa cum se cuvine, pentru a mentine flacara acesteia mereu aprinsa. Dragostea te poate face capabil de orice pentru a o apara si iti da putere atunci cand te simti mai slabit. Iubirea este cea care ne ajuta sa mergem mai departe, sa descoperim ca nimic nu este prea mult atunci cand esti indragostit.

Dragostea trebuie pretuita, trebuie intretinuta, trebuie apreciata si trebuie consumata. Dragostea este acolo pentru a putea sa ne hranim cu ea, sa o gustam asa cum se cuvine, sa daruim si noi mai departe pentru a se putea bucura si altii de ea.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *